Zorgeloos aan de slag met uw badkamer

Een badkamer wordt steeds vaker een ruimte waarin mensen willen ontspannen; een ruimte om in te leven. De keuze van materialen en sanitair wordt dan ook steeds belangrijker omdat men de ruimte langer en intensiever zal gaan gebruiken. De investering in een nieuwe badkamer kan afhankelijk van uw wensen dus hoog oplopen. Door vooraf goed te weten met welk budget u wilt werken en de werkzaamheden te inventariseren die bij een verbouwing of installatie komen kijken, kunt u zich hier goed op voorbereiden. Bij Bouwbedrijf Dubru bieden wij verschillende opties die aansluiten op het budget dat u in wilt zetten voor de verbouwing van uw badkamer. Van samenstellen van uw droombadkamer tot installatie van het sanitair en alles daartussenin. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Bouwbedrijf Dubru badkamer

Badkamer installeren

  • Badkamers op maat

  • Oog voor detail

  • Hoogwaardige materialen

Bij het installeren van een badkamer komen diverse werkzaamheden kijken. Installatie kan dan ook pas plaatsvinden wanneer al het (technische) voorwerk is gedaan. Denk aan het vernieuwen of omleggen van leidingwerk, het aansluiten of verplaatsen van de elektra en het egaliseren van de vloer en wanden in verband met tegel- of stucwerk. In overleg met u bepalen we de werkzaamheden die nodig zijn voor installatie en wij zorgen dat onze vakmannen deze werkzaamheden naar volle tevredenheid uitvoeren. Van tegelzetten tot stucen en van installatie van het sanitair tot aan waterdicht afkitten. Wilt u graag gebruik maken van onze diensten voorafgaand aan de installatie? Ook dan kunnen wij u bij Bouwbedrijf Dubru helpen. Benieuwd naar wat een badkamer installeren precies inhoudt? Lees dan verder.

Badkamer verbouwen

Het verbouwen van een badkamer is iets waar Bouwbedrijf Dubru zich in de jaren heeft gespecialiseerd. Doordat wij veel waarde hechten aan vakmanschap hebben wij alle expertises die bij een badkamer verbouwen komen kijken in huis. Van loodgieter tot tegelzetter en van elektricien tot timmerman. Want of het nu gaat om de verbouwing van een bestaande badkamer of het bouwen van een nieuwe badkamer, de verbouwing moet goed gepland worden en kennis van zaken is hierin erg belangrijk. Om de verbouwing van uw badkamer zorgeloos te laten verlopen, wordt er voorafgaand en tijdens de verbouwing duidelijk door ons gecommuniceerd over de planning en de voortgang. Zo komt u uiteindelijk niet voor verrassingen te staan. Of het nu om de verbouwing van een kleine badkamer gaat of juist een hele grote, wij geven iedere badkamer dezelfde aandacht zodat u een badkamer krijgt om in te leven. Ontdek wat een badkamer verbouwen voor u kan betekenen.

Badkamer renovatie hoe lang duurt het
Oude badkamer

Badkamer renovatie

Heeft u onlangs een bestaand huis gekocht of wilt u na jaren eindelijk aan de slag met de badkamer? Bouwbedrijf Dubru is gespecialiseerd in badkamer renovatie en zorgt er samen met u voor dat de badkamer een ruimte wordt waarin u weer tijd wilt doorbrengen. In tegenstelling tot een verbouwing, vraagt een renovatie vaak om extra werkzaamheden als het vernieuwen van elektra of leidingwerk. Belangrijke werkzaamheden die aan de basis staan van een droombadkamer. Doordat het renoveren van een badkamer een kostbare aangelegenheid is, is het goed om hier vanaf het begin goed stil bij te staan. De omvang en kosten van de renovatie heeft niet alleen te maken met de wensen die u heeft, maar dus ook met de mogelijkheden die de bestaande badkamer biedt. Benieuwd wat een badkamer renovatie precies inhoudt? Laat u dan informeren over de mogelijkheden die Bouwbedrijf Dubru u heeft te bieden.

Zorgeloos een badkamer op maat

Bij Bouwbedrijf Dubru realiseren wij uw droombadkamer. Onze vakmensen hebben oog voor detail en werken met hoogwaardige materialen, zodat uw badkamer er niet alleen prachtig uitziet, maar ook jarenlang mee gaat. Wij denken met u mee over de beste oplossingen voor uw badkamer, van indeling tot sanitair en tegels. Onze jarenlange ervaring en expertises onder een dak zorgen ervoor dat wij u volledig kunnen ontzorgen als het een badkamer installatie of renovatie betreft. We communiceren duidelijk over de planning en voortgang van de nieuwe badkamer en zorgen ervoor dat alles netjes en veilig wordt uitgevoerd. Zo kunt u straks genieten van uw nieuwe badkamer zonder zorgen en bent u bij ons verzekerd van 100% klanttevredenheid. Zorgeloos wonen begint bij Bouwbedrijf Dubru.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen en de kosten die hiermee gemoeid zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Deel in uw aanvraag zoveel mogelijk informatie met ons zodat wij een zo goed mogelijke richtprijs kunnen afgeven. Wanneer er nog aanvullende vragen vanuit ons zijn, zullen onze adviseurs contact met u opnemen of bij u langskomen om de situatie zo goed mogelijk in kaart te brengen. Liever op voorhand telefonisch contact met onze adviseurs? Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar via 070 – 260 00 37. Graag nodigen wij u ook uit in onze showroom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw wensen door te nemen.

Informatie aanvragen

  • Laat uw badkamer renovatie over aan ons ervaren team en geniet van de badkamer van uw dromen.

  • Hoogwaardige materialen en perfecte afwerking bij al uw timmerwerk, van kozijnen tot trappen.

  • Creëer extra leefruimte en waarde met een dakkapel of dakopbouw met een duurzame afwerking.

  • Hoogwaardige materialen en perfecte afwerking bij het vervangen of repareren van uw kozijnen.