Bouwbedrijf Den Haag

Voor al uw werkzaamheden in Den Haag

Woont u in Den Haag en bent u op zoek naar een allround aannemer die u kan helpen met al uw werkzaamheden in en rondom het huis? Welkom bij Bouwbedrijf Dubru, uw specialist in Den Haag. Dankzij onze vele jaren aan ervaring als bouwbedrijf en onderhoudsbedrijf met de meest diverse werkzaamheden, kunnen wij u een aantal diensten aanbieden die bol staan van de kwaliteit en die u een prachtig resultaat garanderen. Bovendien bieden wij u één centraal aanspreekpunt wat het proces een stuk aangenamer en eenvoudiger doet verlopen. Ook staan wij voor service, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht en houden wij altijd rekening met uw wensen. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Kies voor het beste stucwerk

Moet uw badkamer in Den Haag verbouwd worden of gaat u een nieuwe keuken aanschaffen? Wij kunnen u helpen om het geheel netjes af te werken. Wij hebben veel ervaring als stucadoor en beheersen alle gangbare technieken. Neem eenvoudig contact op met ons stucadoorsbedrijf en ontdek alle mogelijkheden. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen met de vloeren en wanden als tegelzetter. Vraag ons gerust eens naar de verschillende tegels die wij in de aanbieding hebben. U zult niet teleurgesteld zijn met ons aanbod in Den Haag!

den haag

Ervaar ons grondige renovatiewerk

Ook indien uw woning aan een grondige renovatie toe is, kunnen wij uitkomst bieden. Onze ervaren medewerkers hebben al talloze woningen in de buurt van Den Haag onder handen genomen en keer op keer leveren wij vakwerk op maat. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met gevelrenovatie zodat uw huis weer een frisse uitstraling krijgt en als toonbeeld dient voor het onderhoud dat u verricht. Niet alleen uw wanden, maar ook uw dak kunnen wij weer helemaal op orde brengen. Wij hebben veel ervaring als dakdekkersbedrijf en wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met dakisolatie wat u vele kosten kan besparen op uw energierekening. Wij kunnen u echter ook helpen met andere dakwerken. Zo zijn wij een bekwaam dakdekker en helpen wij u met plezier aan een fijn dak boven uw hoofd in Den Haag.

Ontdek onze ervaring met hout

Wij werken met allerlei materialen en wij draaien onze hand er niet voor om om aan de slag te gaan met hout. Hebt u bijvoorbeeld last van houtrot in uw kozijnen? Onze ervaren timmerman kan eenvoudig een prachtig nieuw kozijn voor u maken en wij zullen dit uiteraard zelf voor u aanbrengen. Ook kunnen wij het geheel netjes schilderen. U hoeft geen ander schildersbedrijf te zoeken in Den Haag, want onze schilder levert altijd kwaliteit. Daar kunt u van op uitgaan. Wij bieden u namelijk garantie op de kwaliteit van al onze producten en diensten in Den Haag.

Verken ons installatiewerk

Hebt u last van verstopte leidingen of moet er een nieuwe boiler worden geplaatst in uw woning in Den Haag? Wij hebben een bekwame loodgieter in dienst die u graag helpt met zijn vakkundige ervaring en professioneel inzicht. Ook ingewikkelde installaties kunnen wij voor u leveren als gerenommeerd installatiebedrijf. Wij sturen onze installateur bij u langs om de situatie eens grondig te beoordelen en om precies op maat een installatie te plaatsen die zo voordelig mogelijk voor uw woning in Den Haag is.

Neem direct contact op!

Wilt u meer weten over ons werk als aannemersbedrijf in Den Haag? Kijk gerust rond op onze website en leer meer over al onze diensten en producten. Indien u nog vragen hebt, kunt u altijd even contact opnemen met ons vriendelijke personeel. Zij beantwoorden met plezier al uw vragen en sturen u een vrijblijvende offerte op. Dan weet u precies wat u aan ons heeft. Op deze manier hopen wij iedereen in Den Haag tegen aantrekkelijke prijzen aan vakmanschap te helpen. Dus aarzel niet en vraag het ons direct!