Bouwbedrijf Dubru inbraakschade

Inbraakschade oplossen

Inbraakschade kan een zeer vervelende ervaring zijn en kan u veel geld kosten. Wij begrijpen dit en willen u graag helpen om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen. Op deze pagina adviseren wij u hoe u het beste kunt omgaan met inbraakschade en hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Wat is inbraakschade?

Inbraakschade is de schade die is veroorzaakt door een inbraakpoging of een geslaagde inbraak. Denk hierbij aan beschadigde ramen, geforceerde deuren of beschadigde sloten.

Wilt u uw loodgieterswerk uitbesteden?

Wat moet u doen bij inbraakschade?

Als u inbraakschade heeft geconstateerd, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt. Bel allereerst de politie om aangifte te doen en zorg ervoor dat er geen sporen worden gewist. Maak foto’s van de schade en verzamel alle relevante informatie over de gestolen spullen. Vervolgens kunt u contact met ons opnemen om de schade te laten herstellen en uw woning beter te beveiligen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij zijn een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het herstellen van inbraakschade en het beveiligen van woningen. Onze vakmensen staan 24/7 voor u klaar om de schade te herstellen en uw woning beter te beveiligen. Wij zorgen ervoor dat de inbraakschade snel en vakkundig wordt hersteld, zodat u weer veilig kunt wonen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de beste beveiligingsmaatregelen voor uw woning, zodat u in de toekomst beter beschermd bent tegen inbrekers.

Hoe voorkomt u inbraakschade?

Naast het herstellen van inbraakschade, is het natuurlijk veel beter om inbraak te voorkomen. Er zijn verschillende maatregelen die u kunt nemen om de kans op inbraak te verkleinen. Denk hierbij aan het plaatsen van veiligheidssloten, anti-inbraakstrips en bewakingscamera’s. Ook is het belangrijk om altijd ramen en deuren goed af te sluiten als u weggaat.

Wilt u meer weten over inbraakschade en hoe wij u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij inbraakschade.

Informatie aanvragen

lees ook

Onze andere diensten

  • Op zoek naar een vakman voor je timmerwerk? Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerk en kunnen je helpen bij elk project.

  • Onze loodgieters staan graag voor u klaar. Denk hierbij aan het renoveren van uw badkamer, toilet en keuken. Maar ook voor het opsporen en verhelpen van lekkages.

  • Voor het onderhouden of vervangen van uw dak, of voor het opsporen en verhelpen van lekkages, staan onze dakdekkers voor uw klaar.