Bouwbedrijf Dubru
4.7
Gebaseerd op 73 beoordelingen
powered by Google
Jan Kuijpers
Jan Kuijpers
14:15 18 Aug 23
Lekkage standleidingen vloerverwarming gerepareerd.Beschadigd laminaat vervangen door vloer egalisatie en pvc vloerbedekking en plaatsen van plinten. Laatste werkzaamheden door Roobol uitgevoerd. Roobol moet nog wat leren. Ipv overeengekomen 4 werkdagen zijn dit er iets meer (9) geworden Dubru treft geen schuld, maar pakte dit probleem voortreffelijk aan.
Everardus
Everardus
13:56 20 Jul 23
Het bedrijf geeft een goede en duidelijke offerte. Je wordt vriendelijk, snel en professioneel geholpen. De prijskwaliteit verhouding was uitstekend.
Jordany Soyer
Jordany Soyer
05:19 17 Jul 23
Aannemer waar je een normaal gesprek mee kan voeren, is ook wel eens anders in de bouw. Duidelijke communicatie, goede backoffice en minstens net zulke goede mensen die je project realiseren. Raad ik ten zeerste aan.
Eline (Eline)
Eline (Eline)
14:30 12 Jul 23
Een fijn bedrijf die weet wat hij doet! Hij komt zijn afspraken na, iets dat tegenwoordig uitzondelijk is. De mannen lieten elke dag hun werk opgeruimd achter en waren erg nauwkeurig.Aanrader dus!
Barbara Schouls
Barbara Schouls
12:49 05 Jul 23
Echt hele fijne mensen om mee samen te werken! Je wordt uitstekend voorgelicht door het kantoor en ook de loodgieter die kwam was echt een vakman!!
KlaasJan Masker
KlaasJan Masker
07:39 16 Jun 23
De contacten met Dubru waren erg duidelijk. Het is helder dat vakkennis en meedenken centraal staat om dat te bereiken dat je zou willen: een prachtig resultaat binnen budget en tijdslijnen. Dat onze verwachtingen daarbij meer dan waargemaakt zijn, verraste ook ons. Alle dank aan de geweldige mensen van Dubru!
Conny Akollo
Conny Akollo
14:43 20 Mar 23
Uitstekende service en klantgerichtheid! Voorwaarsen helder toegelicht. De werkzaamheden zijn door de Loodgieter goed uitgevoerd!
Marjolein Payne
Marjolein Payne
10:07 15 Feb 23
Via een familielid kwamen we terecht bij bouwbedrijf Dubru en wat zijn we blij dat ze ons renoveringsproject konden aannemen. De gehele begane grond en 1e etage moest gerenoveerd worden inclusief elektra, leidingwerk etc. en dit hebben ze fantastisch gedaan. Communicatie was goed en altijd snel en er werd heel fijn mee gedacht. De verschillende collega’s op kantoor en zeker ook de mannen die het project hebben uitgevoerd waren enorm prettig om mee te werken. Ze hebben echt goede kwaliteit geleverd en waren ook altijd erg professioneel en gezellig natuurlijk:) We kijken elke dag nog met een goed gevoel terug op het werk wat ze hebben gedaan. We raden Dubru dan ook zeker aan als aannemer en zouden ze zo weer inschakelen voor een ander project. Dank jullie wel nogmaals!
Roel H.
Roel H.
14:40 29 Dec 22
Naar volle tevredenheid onze renovatie door Dubru laten uitvoeren, inclsuief dakisolatie, vervangen dakkapel, badkamer, dakramen, stucwerkzaamheden en schilderwerkzaamheden (binnen & buiten). Vooraf zagen we op om meerder maanden in de troep te zitten en alles wat er bij een verbouwing komt kijken. Maar dit is heel erg mee gevallen. Onder andere door de manier waarop er gewerkt en gecommuniceerd werd. De andere ruimtes werden goed afgeschermd tegen stof en vuil, iedere dag werd alles opgeruimd en netjes achtergelaten en ze overlegden goed over de vervolgstappen. Ze gingen grondig te werk en niet voor de snelste oplossing, maar voor de mooiste / beste. Zo dachten ze goed mee over bepaalde zaken (bv bij de ramen extra ruimte uitsparen in plafond voor ophangen rolgordijn / gordijnrails). En als er al wat was, dan werd het goed en prettig opgelost. Naast de renovatie hebben we ook het schilderwerk naar volle tevredenheid laten uitvoeren door Dubru. Ook hier werd werd netjes en secuur gewerkt. Het ziet er nu strak uit!
Suzanne
Suzanne
11:17 04 Dec 22
Bouwbedrijf Dubru heeft bij ons de gehele zolderetage naar volle tevredenheid verbouwd (o.a. dakkapel, timmerwerk, wanden, stucwerk, sanitair). Het resultaat is mooi, de communicatie verloopt prettig en alles gaat zoveel mogelijk volgens een duidelijke planning. Voor een volgende verbouwing zouden we zonder twijfel weer Dubru inschakelen!
Robbin van den Dobbelsteen
Robbin van den Dobbelsteen
07:17 25 Sep 22
We zijn met bouwbedrijf Dubru in contact gekomen via onze verzekering voor het verhelpen van een lekkage in de badkamer. Het contact, de communicatie en de kwaliteit van de werkzaamheden sprak ons erg aan. Hierna hebben wij Bouwbedrijf Dubru ook gevraagd of ze ons konden helpen met de volledige renovatie van onze benedenverdieping. Alle medewerkers die geholpen hebben bij onze verbouwing waren echte vaklui en ook nog is heel gezellig om over de vloer te hebben. De kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en het resultaat van de verbouwing is super. De communicatie vooraf en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is professioneel en duidelijk. Ook de kosten zijn transparant en fair. Het voelde voor ons echt dat we gezamenlijk naar het einddoel aan het toewerken waren. Samenvattend: helemaal top dus. We zouden Bouwbedrijf Dubru zeker weer benaderen voor een volgend (verbouw)project.
sandy peeters
sandy peeters
17:56 29 Aug 22
Goede en betrouwbare aannemer die zijn gemaakte afspraken na komt. Fijn personeel deskundig en betrouwbaar. Aannemer denkt graag mee over de opdracht.Super blij met de mooi afgewerkte dakopbouw. Een zeer tevreden klant!
Erik van Leeuwen
Erik van Leeuwen
09:51 21 Sep 21
Bouwbedrijf Dubru heeft uitstekend werk geleverd. Dubru heeft onze badkamer en toilet gerenoveerd en heeft op de overloop (1e verdieping) nog een nieuw 2e toilet gemaakt. Wij zijn enorm blij met de verbouwing!De mensen van Dubru zijn vriendelijk, denken in oplossingen en leveren zeer professioneel werk af! Wij zijn enorm tevreden en raden Dubru daarom zeker aan.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Informatie aanvragen

Contact informatie