Recensies

Schrijf een nieuwe recensie

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
21 berichten.
Adrie Datema-Verspuij Adrie Datema-Verspuij uit Zoetermeer heeft geschreven op 11 april 2021 om 13:13:
Dubru is een organisatie met een zeer hoge mate van het leveren van kwaliteit. Wat mij betreft 5 sterren. Of het nu gaat om het oplossen van schade door lekkage, of het schilderen van het buitenwerk van je huis, in alle gevallen zijn ze top. Al hun medewerkers zijn zeer vriendelijk, zeer goed opgeleid en ze laten een zeer tevreden klant achter. Kortom een topbedrijf voor alles wat vakwerk vereist.
Raimond Michel Raimond Michel uit Zoetermeer heeft geschreven op 8 januari 2021 om 13:48:
Vriendelijke nette medewerkers van schilders, reparateurs, administratie, planner tot offerte opsteller. En dank ook de rest. Werken snel en vakkundig. Offertes zijn schappelijk.
Anoniem Anoniem uit Den Haag heeft geschreven op 11 november 2020 om 10:03:
Sterke punten van Dubru: Nuttige, goede onderbouwde adviezen Perfecte uitvoering: ondanks de roetschade zijn de muren, het plafond en het houtwerk weer als nieuw Oog voor detail Zeer vriendelijke en beschaafde vakmensen, persoonlijke benadering Zwakke punten: geen!
Clinton Cortenbach-van der Lek Clinton Cortenbach-van der Lek uit Monster heeft geschreven op 12 oktober 2020 om 12:27:
Dubru is door mijn verzekeraar (Aon) ingeschakeld. De schade-expert nam een proactieve rol bij het opnemen van de schade en de te verrichte werkzaamheden, die snel en goed werden uitgevoerd. Ontzettend fijn bouw- en onderhoudsbedrijf!
matthijs Susan matthijs Susan uit katwijk heeft geschreven op 27 augustus 2020 om 16:22:
uitstekend werk herstellen witten/sausen wanden en plafonds in Katwijk Slangekruid 3 Wat is Roy een gedreven vakman Klasse
Teun Peek Teun Peek heeft geschreven op 12 maart 2020 om 12:29:
Uitstekend offerte traject, prima planning, betrouwbare mannen en uiteindelijk een tevreden klant.
Frank Krepel Frank Krepel heeft geschreven op 12 januari 2020 om 10:09:
Allround aannemersbedrijf. Wat fijn is dat ze kwaliteit en betrouwbaarheid op nummer 1 hebben staan. En dat is toch wat je wilt. Ze zijn wel druk, maar het is de moeite waard om even te wachten. Zal wel met elkaar te maken hebben omdat ze zo'n goede kwaliteit afleveren...
Gert van Keulen Gert van Keulen heeft geschreven op 29 oktober 2019 om 12:47:
Goed bedrijf met hoog klantenservice
Monique Waalboer Monique Waalboer heeft geschreven op 17 oktober 2019 om 08:37:
Bedrijf werd door verzekeraar ingeschakeld. Fijne meedenkers, goed werk afgeleverd, mooie vloeren in assortiment. Hebben hun best gedaan mijn wensen na te komen!! Niets dan goed over Dubru.
H de H de heeft geschreven op 2 september 2019 om 19:53:
Op een zaterdag gebeld na instorten plafond in keuken door lekkage in badkamer, binnen halfuur stond aannemer hier om schade te beoordelen en plan te maken. Zeer snelle service en vakkundige vakmannen, werken keurig en volgens afspraak! Aanrader!
Laurens Dentol Laurens Dentol heeft geschreven op 12 juni 2019 om 08:32:
Dubru heeft ons hele huis keurig gerenoveerd! Absoluut een aanrader voor uw complete verbouwing.
Rob Ransijn Rob Ransijn heeft geschreven op 21 maart 2019 om 15:38:
Veel zorgen uit handen genomen, alles is netjes gecommuniceerd en de verbouwing is fraai afgewerkt. Aanrader!
Michiel Porte Michiel Porte heeft geschreven op 18 februari 2019 om 19:45:
Dankzij Jan van bouwbedrijf Dubru is onze WC prachtig geworden. Snel een afspraak een accuraat gestuukt en betegeld.
E.G.van Thiel E.G.van Thiel heeft geschreven op 24 januari 2018 om 09:20:
Berkel en Rodenrijs donderdag 18-01-2018. De storm heeft het dak van ons huis en de buren op straat neergelegd. Een zeer grote ravage op straat. Via 112 de brandweer gebeld en direct daarna mijn verzekering ingeschakeld. Zij hebben via CDrepair de firma Dubru ingeschakeld. Ik kreeg korte tijd later een mail met afspraakbevestiging van Dubru dat zij de volgende dag een noodreparatie gingen aanbrengen. Volgens afspraak stonden ze bij ons voor de deur en hebben direct een noodreparatie uitgevoerd, bij mij maar ook bij mijn buren. Wat een vakmannen zijn dat. Met tekst en uitleg wat er nu gaat gebeuren en hoe de definitieve reparatie met nieuwe isolatie daklichten enz. en alles wat er veranderd en verbeterd kan en moet worden. Werkelijk SUPER. Wij hebben er heel veel vertrouwen in dat de definitieve reparatie ook vakbekwaam zal worden uitgevoerd. DUBRU bedankt voor de geweldige service en we willen graag dat dezelfde 3 mannen de definitieve reparatie gaan uitvoeren. Nogmaals dank, Jan, Henk, Bep en Eric
Diepak Diepak heeft geschreven op 26 mei 2016 om 00:35:
Ik ben zeer tevreden over het bedrijf Dubru. Wat ik helemaal waardeer is dat ik per ongeluk de verkeerde factuur had overgemaakt en dat het verschil dat ik daardoor te weinig had betaald aan mij werd kwijtgescholden. Het doet mij goed dat er nog vriendelijke en kundige mensen bestaan. Mocht ik in de toekomst een klus hebben dan zal ik het bedrijf Dubru zeker benaderen.
Richard Richard heeft geschreven op 4 april 2016 om 20:21:
Super leuk bedrijf!! Heeft moderne ideeën!! Prettige personen om mee samen te werken. Reageren snel en veranderingen pakken ze keurig op. Dubru heeft ons gehele huis prachtig gerenoveerd. Groet, Richard
Caresance classic cars Caresance classic cars heeft geschreven op 5 oktober 2015 om 13:05:
Heel fijn bedrijf. Kwamen zeer snel om lekkage te verhelpen. Toen bleek dat het hele dak vernieuwd moest worden. Dit is zeer vakkundig en snel gedaan. Sander is echt vakman, zelfs toen hij koorts had kwam hij nog zeker aan te bevelen
George van Leusden George van Leusden heeft geschreven op 30 september 2015 om 09:53:
Dag Stefanie, De afhandeling van de lekkage heeft mij aangenaam verrast. Correct en adequaat handelen zonder morren. Een verademing. En nu maar hopen dat het toch al niet goede dak het weer een tijdje uithoudt. met vriendelijke groet, George van Leusden
Sophie Sophie heeft geschreven op 14 augustus 2015 om 12:28:
Erg tevreden over de service van Dubru. Gat in onze voordeur is uiterst zorgvuldig gerepareerd en de communicatie verliep uitstekend. Wij konden daarom een paar dagen later met een gerust gevoel op vakantie.
Grace Grace heeft geschreven op 27 juli 2015 om 14:53:
In 2014 lekkage gehad in de keuken, door de verzekeraar /assurantiekantoor een aannemer toegewezen gekregen. Het was een verschrikking want ze waren onzorgvuldig en nalatig met het inspecteren van de schade. Daarnaast had degene die de schade kwam opnemen een ‘hautaine houding’! Klant/cliënt ‘dient maar te slikken’ en waarneming van klant / cliënt telde niet mee! Het duurde heel lang voordat ze aan de slag gingen, telkens werden ze weggeroepen voor een andere klus. Ook de bestelling van materialen liep vertraging op, erger nog: ze communiceerden niet over de vertraging! Al met al had ik bijna 1 jaar in de troep /rommel gezeten. KORTOM: zeer ontevreden over de toegewezen aannemer, had zelf naar een andere aannemer gezocht en stuitte op Dubru. Recensies waren positief en tevreden over hen. Dubru aan de verzekeraar voorgesteld om de reparatie over te nemen en voort te zetten. Ik kan alleen maar lovend over Dubru zijn. Zij (Bas en collega’s) hadden de reparatie zorgvuldig, keurig, snel en klantvriendelijk uitgevoerd. Ze communiceerden goed, ook bij evt vertragingen. Onlangs weer een lekkage gehad in de slaapkamer, onmiddellijk Dubru ingeschakeld. Communicatie (met Mark Morison) ging zoals vorige keren goed (ook als ze even de tijd nodig hebben)! Ben nu in afwachting van de offerte. Dit bedrijf is echt een aanbeveling!