Bouwbedrijf Dubru Borstwering

Breed inzetbare metselaars

Heeft u plannen voor het metselen van een nieuwe gevel, een schuur te renoveren, een tuinmuur of heeft u een andere bouwkundige klus waar metselwerk aan te pas komt? Onze metselaars hebben ruime ervaring in het uitvoeren van allerlei soorten metselwerk. We werken met verschillende soorten stenen en mortel, en kunnen altijd advies geven over welke opties het beste passen bij uw plannen.

Ook specialistisch metselwerk

Onze diensten omvatten onder andere het metselen van binnenmuren, schoorstenen, en gevels, het renoveren van oude gevels en het vervangen van beschadigde stenen. Wij zorgen ervoor dat ons werk altijd stevig en duurzaam is, en dat we ons houden aan de afgesproken planning. We werken altijd schoon en efficiënt, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt.

Bouwbedrijf Dubru Metselwerk

Wilt u uw loodgieterswerk uitbesteden?

Bouwbedrijf Dubru

Een kleine impressie van onze metselaars

Hieronder vindt u een kleine impressie van ons werk. Wilt u meer zien of weten? Bekijk dan onze projecten of lees snel verder. U vindt onderaan de pagina nog meer uitgebreide projecten!

Werken met de metselaars van Bouwbedrijf Dubru

Onze metselaars zijn niet alleen gespecialiseerd in regulier metselwerk, maar ook in verschillende metselpatronen, om zo de stijl van uw woning voort te zetten in het nieuwe metselwerk. We hebben ruime ervaring in het uitvoeren van dit soort complexere projecten en kunnen altijd meedenken over de beste oplossingen voor uw plannen.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgen we ervoor dat ons werk altijd tot in de puntjes is afgewerkt. Wij vinden het belangrijk om met onze klanten te overleggen en mee te denken over de beste oplossingen voor hun situatie. Zo streven we ernaar om altijd een resultaat te leveren waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn.

Kortom, als u op zoek bent naar een ervaren metselaar die niet alleen regulier, maar ook specialistisch metselwerk kan leveren en altijd gaat voor het beste resultaat, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

ALTIJD DE BESTE PRIJS

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om uw aanvraag te bespreken en de situatie te bekijken. U kunt hieronder aanvinken in welke dienst(en) u geïnteresseerd bent.

Diensten *

Bijlage

Voeg documenten of foto's toe die van toepassing zijn voor uw offerte.

Contactinformatie

Heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust en laat u persoonlijk adviseren door onze specialisten.

Telefoonnummer:
070 – 260 00 37

Openingstijden:
Ma: 7:00 – 17:00
Di: 7:00 – 17:00
Wo: 7:00 – 17:00
Do: 7:00 – 17:00
Vr: 7:00 – 16:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Ons adres:
Ruhr 9
2491 CX
Den Haag
Nederland

lees ook

Onze andere diensten

  • Op zoek naar een vakman voor je timmerwerk? Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerk en kunnen je helpen bij elk project.

  • Onze loodgieters staan graag voor u klaar. Denk hierbij aan het renoveren van uw badkamer, toilet en keuken. Maar ook voor het opsporen en verhelpen van lekkages.

  • Voor het onderhouden of vervangen van uw dak, of voor het opsporen en verhelpen van lekkages, staan onze dakdekkers voor uw klaar.