Metselaar

   Metselen

Woont u in Leidschendam of Voorburg? Laat dan uw gevelmuur of uw tuinmuur door ons metselen. Bouwbedrijf Dubru is een aannemersbedrijf uit Den Haag dat al vele jaren actief is. Wij staan voor een klantgerichte en professionele werkwijze die uw tevredenheid garandeert. Door de jaren heen hebben wij als aannemer al vele honderden klanten tevreden gesteld met ons vakwerk op maat en wij zouden graag hetzelfde voor u doen.

Ervaar onze klantgerichte aanpak

Als aannemersbedrijf werken wij graag nauw samen met onze klanten en wij leren u dan ook graag kennen. Wij hebben aandacht voor uw persoonlijke wensen en wij hechten veel waarde aan uw feedback. Service, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht staan dan ook boven aan ons lijstje. Als u contact opneemt, komt onze aannemer langs voor een kennismakingsgesprek waarin u uw project en al uw wensen en verwachtingen voor het project kunt voorleggen. Wij zullen op basis hiervan een offerte opstellen en deze met u bespreken. Pas als aannemer en klant helemaal tevreden zijn over het plan, gaan wij aan de slag. De ervaring heeft geleerd dat dit voor de meest gestroomlijnde voortgang zorgt en uiteindelijk de beste resultaten oplevert. U kunt hierdoor vertrouwen op onze ervaring als aannemersbedrijf.

loodgieter

Onze professionele werkwijze

Wij staan niet alleen garant voor een uiterst klantgerichte service, maar u krijgt hier ook nog eens een zeer professionele werklieden over de vloer. Als aannemersbedrijf werken wij alleen maar samen met andere gerenommeerde bedrijven. Daarnaast bieden wij u een garantie op alle producten en diensten die wij als aannemer u leveren.

Als u ons benadert, weet u zeker dat u de beste kwaliteit krijgt die een aannemer u kan aanbieden. Ook behoudt u tijdens het gehele proces één vast aanspreekpunt binnen ons aannemersbedrijf. Dat scheelt u veel moeite en tijd en zorgt ervoor dat het project zo resultaatgericht mogelijk verloopt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons werk als aannemersbedrijf? Neem contact op met het vriendelijke personeel van ons bouwbedrijf. Zij vertellen u graag meer over wat wij allemaal voor u kunnen doen als aannemer. Ook kunt u hier foto’s bekijken van onze resultaten als aannemer.