Loodgieterswerk dak

Loodgietersbedrijf voor verschillende loodgieterswerken

Bouwbedrijf Dubru is het loodgietersbedrijf voor de regio Haaglanden. Onze loodgieters zijn actief binnen een klein werkgebied zodat wij geen lange aanrijtijden hoeven te hanteren en wij de kosten voor u laag kunnen houden. We onderscheiden verschillende loodgieterswerken waarmee wij u kunnen ondersteunen.

  • Dakwerk, dakgoten, hemelwaterafvoer;
  • Cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, waterpompen;
  • Sanitair, badkamers, toiletten;
  • Verstoppingen in afvoer en riolering;
  • Periodiek onderhoud en reparaties.

Weet u niet goed onder welk type loodgieterswerk uw verzoek valt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om uw situatie met onze adviseurs te bespreken of ontdek meer door verder te lezen op de pagina over loodgieterswerken.

Spoed Loodgieter Nodig?

Heeft u te maken met een lekkage, een kapotte cv-ketel of een hardnekkige verstopping? Vaak vraagt een (urgent) probleem om snel handelen. Welk probleem u ook ondervindt, u wilt dat dit snel wordt verholpen. Onze spoedservice zorgt ervoor dat onze loodgieters snel bij u ter plaatse zijn om het probleem te verhelpen. Bel bij spoed 070 – 260 00 37 of gebruik het contactformulier wanneer het geen directe spoed betreft, maar snel handelen wel is geboden. Zorg ervoor dat onze adviseurs een zo goed mogelijk beeld krijgen van de situatie zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Doordat onze bedrijfsbussen zijn uitgerust met alle noodzakelijke gereedschappen en professionele apparatuur, kunnen wij het probleem direct ter plaatse opsporen en verhelpen. Ontdek welke spoedservice Bouwbedrijf Dubru u biedt.

Onderhoud cv-ketel
Badkamer renovatie hoe lang duurt het

Wilt u uw loodgieterswerk uitbesteden?

Bouwbedrijf Dubru

Een kleine impressie van onze loodgieters

Hieronder vindt u een kleine impressie van ons werk. Wilt u meer zien of weten? Bekijk dan onze projecten of lees snel verder. U vindt onderaan de pagina nog meer uitgebreide projecten!

Werken met de loodgieters van Bouwbedrijf Dubru

Bij Bouwbedrijf Dubru kunt u rekenen op een breed inzetbare loodgieter die snel en efficiënt problemen met sanitair en leidingen kan oplossen. Of het nu gaat om een lekkende kraan, verstopte afvoer of kapotte cv-ketel, wij staan voor u klaar om het probleem te verhelpen. Het grote voordeel van Bouwbedrijf Dubru is dat wij een team van vakmannen hebben die samen ieder project tot een goed einde kunnen brengen. Wanneer u bijvoorbeeld waterschade heeft door een lekkage, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Onze loodgieter kan de lekkage vakkundig opsporen en verhelpen en onze timmerman kan de schade aan de vloer en/of het plafond herstellen. Onze ruime ervaring met dergelijke projecten zorgt ervoor dat wij exact weten waar wij u mee kunnen helpen en ook snel kunnen schakelen. Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen? Neem dan telefonisch contact met ons op of gebruik het contactformulier en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Informatie aanvragen

lees ook

Onze andere diensten

  • Op zoek naar een vakman voor je timmerwerk? Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerk en kunnen je helpen bij elk project.

  • Onze loodgieters staan graag voor u klaar. Denk hierbij aan het renoveren van uw badkamer, toilet en keuken. Maar ook voor het opsporen en verhelpen van lekkages.

  • Voor het onderhouden of vervangen van uw dak, of voor het opsporen en verhelpen van lekkages, staan onze dakdekkers voor uw klaar.