Loodgieter

Het bedrijf voor alle loodgieter klussen

Heeft u een loodgieter nodig die alle loodgieter klussen voor u op een professionele manier kan uitvoeren? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Dubru. Wij kunnen als loodgietersbedrijf alle werkzaamheden voor u uitvoeren voor uw water en CV leidingen. Wij kunnen uw CV ketel installeren, uw dakgoten aanleggen, renoveren en onderhouden en uw verwarming aanleggen. Ons loodgietersbedrijf gaat slechts voor het allerbeste en stuurt dan ook alleen een loodgieter op de klus af die zichzelf al vele malen bewezen heeft als vakman.

Allround loodgieter

Bouwbedrijf Dubru is een allround bouwbedrijf dat alle klussen kan verzorgen voor uw woning en bedrijf. Naast ons werk als loodgietersbedrijf verzorgen wij ook volledige badkamer en keuken renovaties en plaatsen wij dakramen en dakkapellen. Heeft u dus naast een loodgieter ook een tegelzetter, timmerman, schilder, metselaar of dakdekker nodig dan bent u bij ons aan het goede adres.

bouwbedrijf

Uw installaties en leidingwerk in topconditie

Ons loodgietersbedrijf gaat graag in overleg met u over de gewenste aanpassingen of vernieuwingen van uw installaties, leidingen, afvoeren en meer. Een nieuwe keuken? Wij zorgen voor alle aansluitingen op de juiste plek. Badkamer verbouwen? Wij regelen het!

Lekkages en verstoppingen snel opgelost

Ons loodgietersbedrijf draait er de hand niet voor om om een lekkage of verstopping zo snel mogelijk op te lossen. Wij sturen in dat geval zo snel mogelijk een loodgieter om het probleem vakkundig op te lossen.

Compleet nieuwe leidingen

Heeft u nieuwbouw plannen of is uw huidige leidingwerk aan vervanging toe? Laat ons loodgietersbedrijf dan een offerte uitbrengen voor de klus. Wij kunnen u garanderen dat wij uw leidingen zodanig kunnen aanleggen dat u jarenlang verzekerd bent van het beste dat er te krijgen is. En om dat kracht bij te zetten krijgt u van ons loodgietersbedrijf ook een garantie dat ons werk aan alle voorwaarden zal voldoen.

Neem contact met ons op voor meer info

Heeft u een loodgieter nodig en zoekt u hiervoor een loodgietersbedrijf die alle werkzaamheden voor uw water en CV leiding kan verzorgen? Of heeft u nieuwe dakgoten nodig? Neem dan contact met ons op. Heeft u lekkage of een overstroming? Aarzel dan geen moment en laat onze loodgieter langskomen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.