Bouwbedrijf Dubru

Snel een loodgieter bij u ter plaatse

Met spoed een loodgieter nodig? Bouwbedrijf Dubru zorgt ervoor dat een lekkage snel is verholpen of een defect onderdeel snel wordt vervangen. Onze loodgieters zijn actief in de regio Haaglanden, waardoor wij korte aanrijtijden tot uw woning of bedrijfspand hanteren. Zo kunnen wij u snel en laagdrempelig helpen met uw probleem. Doordat wij werken met een team van specialisten met een bouwkundige achtergrond, kunnen wij zelfs in de meest complexe situaties uitkomst bieden. Elke bedrijfsbus is uitgerust met de juiste professionele apparatuur zodat wij direct ter plaatse het probleem kunnen opsporen en verhelpen. Onze loodgieter spoed service is beschikbaar tijdens onze openingstijden. Snel geholpen worden? Bel dan direct 070 – 260 00 37. Buiten kantoortijden om adviseren wij u per e-mail of via het contactformulier contact op te nemen.

Bouwbedrijf Dubru uitloop vervangen

Spoed werkzaamheden waarvoor u ons kunt benaderen

Er zijn diverse situaties die kunnen ontstaan aan uw woning of bedrijfspand waarvoor u een loodgieter nodig heeft. Van een lekkende kraan tot een grote lekkage door stormschade. Bij Bouwbedrijf Dubru hebben wij de verschillende disciplines in huis waardoor wij naast loodgieterswerken ook ondersteunende werkzaamheden kunnen verrichten. Afhankelijk van hetgeen dat gedaan moet worden, beperkt onze spoedservice zich dus niet alleen tot loodgieterswerk. Spoedloodgieter kan worden ingezet voor onder meer:

 • Dakreparaties;
 • Onderhoud en reparatie van cv-ketel;
 • Lekkages
 • Ontstoppingsservice

Omdat uw probleem voor u niet alledaags is, is het altijd aan te raden om contact met ons op te nemen en uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij bepalen welke werkzaamheden er plaats moeten vinden en of een spoedloodgieter voor u uitkomst biedt. Wanneer er direct gehandeld moet worden, geven wij telefonisch aanwijzingen en komen onze loodgieters bij u ter plaatse.

Dakreparaties voor een waterdichte oplossing

Wanneer uw dak aan slijtage onderhevig is, beschadigingen vertoont of nieuwe dakgoten nodig heeft, wilt u dat dit snel en vakkundig wordt vervangen of gerepareerd. Bouwbedrijf Dubru heeft naast loodgieters ook dakdekkers die ieder type dak van plat tot hellend kunnen repareren of vervangen. Soms kan een lekkage al komen door een scheve dakpan. Ook dan wilt u dit in verband met uw veiligheid door een erkende loodgieter laten doen. Wanneer er door stormschade een lekkage of waterschade ontstaat, wilt u dat dit met spoed wordt opgelost. Tijdens onze openingstijden zorgen onze loodgieters en dakdekkers ervoor dat dit snel wordt opgelost. Neemt het project meer tijd in beslag? Dan nemen wij de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen om erger te voorkomen.

Dakbedekking vervangen
Onderhoud cv-ketel

Onderhoud- en reparatieservice van cv-ketel

Is uw cv-ketel kapot gegaan of geeft deze een storing precies op het moment dat het niet uitkomt? Op die momenten wilt u dat een cv-monteur langskomt en ervoor zorgt dat dit snel wordt verholpen. Onze vakmensen komen graag bij u langs om het defect te verhelpen zodat u snel weer beschikt over warm water. Wij verlenen onderhoud aan ieder type cv-ketel; zowel voor particulier als bedrijven. Naast onze spoed reparatieservice, doen wij ook periodiek onderhoud voor het behoudt van uw cv-ketel. Onderhoud aan de cv-ketel is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze niet kapot gaat juist op het moment dat het niet uitkomt. Door jaarlijks onderhoud uit te laten voeren, kunnen onderdelen preventief worden ontvangen zodat dit in een later stadium niet voor problemen kan zorgen. Met spoed cv-ketel monteur nodig? Onze loodgieters zorgen dat u er snel weer warm bij zit!

Lekkages snel en vakkundig verholpen

Een lekkage kan grote gevolgen hebben voor uw woonplezier. De omvang van een lekkage is soms lastig te achterhalen en daarvoor is het verstandig om een gespecialiseerd bedrijf te vragen om ernaar te laten kijken. Onze loodgieters werken met de meest geavanceerde apparatuur zoals een warmtebeeldcamera, lekdetectievloeistof en vochtmeters. Hiermee kunnen wij een lek snel achterhalen en lokaliseren waar dit zich precies bevindt. Doordat wij deze diensten zelf bieden, hoeft er geen lekdetectiebedrijf ingeschakeld te worden waardoor u een hoop kosten bespaart. Doordat onze loodgieter zelf de lekkage kan detecteren, kan deze het probleem hierna direct verhelpen. Wanneer er extra werkzaamheden nodig zijn als bijvoorbeeld het kitten of voegen van de badkamer of het verhelpen van een verstopping, dan kan een collega dit samen met de loodgieter doen.

Waardoor kan een lekkage ontstaan? Lekkages kunnen optreden door onder andere:

 • Een scheve dakpan
 • Een defecte waterleiding
 • Slechte voegen of kitten
 • Een verstopping
 • Verstopte dakgoten
Bouwbedrijf Dubru stormschade dakpannen

Ontstopping met spoed verholpen

Heeft u een verstopping welke u graag snel wil laten verhelpen? Onze loodgieter spoedservice is ook beschikbaar voor het verhelpen van een ontstopping. Met behulp van de juiste gereedschappen zorgen wij ervoor dat een verstopte afvoer snel is verholpen. Denk aan een verstopte afvoer in de badkamer of de keuken door ophoping van vuil, vet, haren en zeepresten. Denk echter ook aan de dakgoten of regenpijp van uw woning. Door deze preventief te onderhouden, weet u zeker dat er niet op een later moment lekkage kan ontstaan doordat het water niet op de juiste manier afgevoerd kan worden. Heeft u met spoed een loodgieter nodig om uw ontstopping te verhelpen? Neem dan snel contact met ons op.

Informatie aanvragen

lees ook

Onze andere diensten

 • Bestaand metselwerk onderhouden of nieuwe gevels of tuinmuren metselen, onze metselaars hebben de juiste expertise om het werk tot in de puntjes voor u uit te voeren.

 • Wil je een strakke afwerking van je muren of plafonds? Onze stucadoors zijn specialisten in het stucen van allerlei oppervlakken en leveren topkwaliteit.

 • Op zoek naar een vakman voor je timmerwerk? Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerk en kunnen je helpen bij elk project.