Stucadoor

Stucadoor voor het mooiste resultaat

Woont u in de buurt van Den Haag en zoekt u een stucadoor uit de buurt om uw zolder opnieuw te stuken? Bent u de keuken of de badkamer aan het verbouwen en moet deze dringend gestuukt worden of bent u bezig met een gloednieuwe woning en wenst u een stucadoorsbedrijf dat u kan helpen om de wanden mooi af te maken? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Bouwbedrijf Dubru is veel meer dan een aannemer of een stucadoor en kan u helpen op de meest uiteenlopende vlakken. Wij helpen u graag met onze vele jaren aan ervaring als stucadoorsbedrijf en garanderen een mooi resultaat waar u tevreden mee kunt zijn.

Ontdek ons professionele stucwerk

Stuken is een eeuwenoude techniek en wij beseffen ons maar al te goed op welke uitgebreide en speciale geschiedenis wij voortborduren. Als stucadoorsbedrijf beheersen wij de klassieke technieken maar wij combineren dit met een gevoel voor innovatie en flexibiliteit. Zo kunnen wij u voorzien in alle wensen die u voor uw stucadoor hebt. Wist u dat er een heleboel verschillende technieken zijn die wij als stucadoorsbedrijf beheersen? Hieronder hebben wij er een paar op een rijtje gezet:

  • Vlak pleisterwerk
  • Vrije stuc
  • Trek- en draaiwerk

Wilt u meer weten over de verschillende soorten stucwerk of wilt u graag wat advies inwinnen over welk stukwerk het beste in uw woning zou passen? Vraag onze stucadoor naar vrijblijvend advies of ontvang een persoonlijke offerte.

Stucadoor

Geniet van onze gecombineerde diensten

Als stucadoorsbedrijf bieden wij u een aantal fantastische voordelen die u niet zo snel bij een andere stucadoor zult vinden. Wij zijn namelijk een bouwbedrijf dat nog veel meer doet dan alleen stucwerk.
Dit vormt geen afleiding van ons werk als stucadoor aangezien wij zoveel aandacht hebben voor persoonlijke service. Het biedt u juist een voordeel aangezien wij op deze manier verschillende werkzaamheden kunnen combineren die uw resultaten ten goede zullen komen. Zo kunnen wij u niet alleen als stucadoorsbedrijf van dienst zijn bij de verbouwing van uw badkamer, maar ook als loodgieter, installatiebedrijf, renovatiebedrijf en ga zo maar door.

Neem direct contact op met onze stucadoor

Wilt u graag wat meer informatie over ons stucadoorsbedrijf of over onze visie als stucadoor? Op onze website vindt u meer informatie over ons. U vindt hier ook onze contactgegevens zodat u direct kunt bellen met onze behulpzame medewerkers. Zij vertellen u meer over ons werk als stucadoor en leggen u uit wat wij voor u kunnen betekenen als stucadoorsbedrijf.