Binnen schilderwerk Voorburg

Breed inzetbare stucadoors

Wilt u uw wanden of plafonds laten afwerken met strak stucwerk? Onze stucadoors zijn ervaren vakmensen die weten hoe ze het beste resultaat kunnen behalen. We werken met verschillende soorten stucwerk, van glad en strak tot ruw en korrelig, en kunnen altijd advies geven over welke opties het beste passen bij uw wensen.

Schoon en efficiënt stucwerk

Onze diensten omvatten onder andere het stucen van wanden, plafonds, en gevels, het herstellen van beschadigingen en scheuren, en het aanbrengen van sierpleisters. We zorgen ervoor dat ons werk altijd netjes en strak is afgewerkt, en dat we ons houden aan de afgesproken planning. We werken altijd schoon en efficiënt, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt.

Schilderwerk binnen Leidschendam

Wilt u uw loodgieterswerk uitbesteden?

Bouwbedrijf Dubru

Een kleine impressie van onze stucadoors

Hieronder vindt u een kleine impressie van ons werk. Wilt u meer zien of weten? Bekijk dan onze projecten of lees snel verder. U vindt onderaan de pagina nog meer uitgebreide projecten!

Werken met de stucadoors van Bouwbedrijf Dubru

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om altijd het beste resultaat te leveren en zetten daarom alleen ervaren en vakbekwame stucadoors in. Of het nu gaat om het aanbrengen van glad en strak stucwerk of juist een korrelige en ruwe afwerking, wij hebben de expertise en ervaring om aan al uw wensen te voldoen.

Naast het aanbrengen van stucwerk, zijn onze stucadoors ook gespecialiseerd in het repareren en herstellen van beschadigde wanden en plafonds. Wij begrijpen dat beschadigingen en scheuren ontsierend kunnen zijn en daarom zorgen wij ervoor dat deze vakkundig worden hersteld. Ook voor het aanbrengen van sierpleisters bent u bij ons aan het juiste adres. Hiermee kunt u bepaalde delen van uw interieur extra accentueren en een unieke uitstraling geven.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten actief te betrekken bij het proces en mee te denken over de beste oplossingen voor hun situatie. Hierdoor zijn wij in staat om altijd een resultaat te leveren waar zowel wij als onze klanten trots op kunnen zijn. Daarnaast werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en zorgen wij ervoor dat ons werk altijd tot in de puntjes is afgewerkt.

Kortom, zoekt u een betrouwbare stucadoorsbedrijf met vakbekwame en ervaren stucadoors, die staat voor kwaliteit en het beste resultaat? Vul dan zo snel mogelijk het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie aanvragen

lees ook

Onze andere diensten

  • Op zoek naar een vakman voor je timmerwerk? Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerk en kunnen je helpen bij elk project.

  • Onze loodgieters staan graag voor u klaar. Denk hierbij aan het renoveren van uw badkamer, toilet en keuken. Maar ook voor het opsporen en verhelpen van lekkages.

  • Voor het onderhouden of vervangen van uw dak, of voor het opsporen en verhelpen van lekkages, staan onze dakdekkers voor uw klaar.