Timmerman

Het beste timmerwerk uit eigen fabriek

Heeft u nieuwe kozijnen en deuren nodig en bent u hiervoor op zoek naar een timmerman die het beste timmerwerk kan leveren? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Dubru. Wij hebben als timmerman een eigen werkplaats waar wij deuren, kozijnen, dakkapellen, lijstwerk en ombouwen voor radiators kunnen maken. In onze werkplaats hebben wij moderne machines staan die de beste producten af kunnen leveren. En onze timmerlieden zijn allemaal vaklieden die hun vak verstaan en er dagelijks veel plezier in hebben om een puik stukje werk af te leveren.

Een allround timmermansbedrijf

Bouwbedrijf Dubru is een allround bouwbedrijf met een eigen werkplaats waar we houtproducten kunnen maken. Elke timmerman bij ons is vakman pur sang en beschouwd een stuk als een object waar je de mooiste dingen van kunt maken. Naast ons timmerwerk leveren wij alle denkbare klussen voor uw woning en bedrijf zoals schilderwerk, loodgieterwerk, metselwerk en nog veel meer.

timmerman

De beste kozijnen en deuren

Wij draaien er als timmerman geen doekjes om, onze deuren en kozijnen zijn van top klasse. En dat kan ook niet anders omdat wij als timmerman geloven in ons werk. Wij vinden het nog steeds erg leuk om van een stuk hout een prachtige deur te maken waar we trots op zijn. En datzelfde doen we met kozijnen. We laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat het kozijn aan alle eisen voldoet zoals inbraakveiligheid en duurzaamheid.

Complete dakkapellen

Wij kunnen ook een complete dakkapel in onze werkplaats voor u bouwen. Deze dakkapel kunnen wij tevens plaatsen voor u waarbij wij alles voor u kunnen verzorgen zoals de afdichting, het schilderwerk en het raamwerk.

Niet alleen voor timmerwerk

Wij zijn niet alleen als timmerman actief maar voeren elke denkbare klus uit voor uw woning en bedrijf. Wij kunnen uw schilderwerk voor binnen en buiten verzorgen, uw dakkapel, die wij in onze werkplaats hebben gemaakt, plaatsen en uw loodgieterwerk uitvoeren. Met ons bedrijf bent u volledig verzorgd van elke denkbare klus.

Neem nu contact op voor uw timmerwerk

Zoekt u een timmerman die plezier heeft in het werk en vakwerk kan afleveren? Bel ons dan of vul het formulier in op de website. Wij laten u dan met alle plezier weten wat wij allemaal kunnen verzorgen voor u. Of kom gewoon eens langs in onze timmerwerkplaats om te zien wat wij als timmerman allemaal kunnen. U bent van harte welkom.