Bouwbedrijf Dubru plaatst nieuwe kozijnen

Breed inzetbare timmermannen

Heb je een timmerklus die je wilt uitbesteden aan een vakman? Onze timmermannen hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van allerlei soorten timmerwerk. Of het nu gaat om het afhangen van een nieuwe deur of het renoveren van uw woning, wij hebben de kennis en expertise om het werk tot in de puntjes uit te voeren.

Ook specialistisch timmerwerk

Onze diensten omvatten onder andere het fabriceren en plaatsen van kozijnen, deuren, trappen, wanden, dakkapellen, uitbouwen, opbouwen en volledige woningrenovaties. We werken met diverse soorten hout en andere materialen, en kunnen altijd advies geven over welke opties het beste passen bij wensen en budget. We werken altijd nauwkeurig en zorgen ervoor dat ons werk voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Bouwbedrijf Dubru maakt kozijnen op maat

Wilt u uw loodgieterswerk uitbesteden?

Bouwbedrijf Dubru

Een kleine impressie van onze timmermannen

Hieronder vindt u een kleine impressie van ons werk. Wilt u meer zien of weten? Bekijk dan onze projecten of lees snel verder. U vindt onderaan de pagina nog meer uitgebreide projecten!

Werken met de timmermannen van Bouwbedrijf Dubru

Als bouwbedrijf zijn wij trots op onze breed inzetbare timmermannen die over de kennis en vaardigheden beschikken om allerlei soorten timmerwerk uit te voeren. Onze vakmensen hebben niet alleen oog voor detail, maar ook voor functionaliteit en duurzaamheid. Zo weten zij bijvoorbeeld precies welk type hout of materiaal het beste past bij jouw wensen en budget, en kunnen zij op basis daarvan een passend advies geven.

Onze timmerdiensten omvatten zowel standaard werkzaamheden, zoals het plaatsen van deuren en kozijnen, als specialistisch timmerwerk, zoals het maken van trappen en wanden op maat. Of je nu op zoek bent naar een timmerman voor een kleine klus of voor een groter project, bij ons ben je aan het juiste adres. Wij leveren altijd vakmanschap van hoog niveau en zorgen ervoor dat ons werk voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Bij ons kun je rekenen op persoonlijke aandacht en een servicegerichte aanpak. We luisteren graag naar jouw wensen en gaan hier vervolgens mee aan de slag. Tijdens het gehele proces heb je één vast aanspreekpunt, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van het werk.

Kortom, wil je zeker zijn van vakmanschap en betrouwbaarheid op het gebied van timmerwerk? Dan ben je bij Bouwbedrijf Dubru aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte op maat.

ALTIJD DE BESTE PRIJS

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om uw aanvraag te bespreken en de situatie te bekijken. U kunt hieronder aanvinken in welke dienst(en) u geïnteresseerd bent.

Diensten *

Bijlage

Voeg documenten of foto's toe die van toepassing zijn voor uw offerte.

Contactinformatie

Heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust en laat u persoonlijk adviseren door onze specialisten.

Telefoonnummer:
070 – 260 00 37

Openingstijden:
Ma: 7:00 – 17:00
Di: 7:00 – 17:00
Wo: 7:00 – 17:00
Do: 7:00 – 17:00
Vr: 7:00 – 16:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Ons adres:
Ruhr 9
2491 CX
Den Haag
Nederland

lees ook

Onze andere diensten

  • Op zoek naar een vakman voor je timmerwerk? Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerk en kunnen je helpen bij elk project.

  • Onze loodgieters staan graag voor u klaar. Denk hierbij aan het renoveren van uw badkamer, toilet en keuken. Maar ook voor het opsporen en verhelpen van lekkages.

  • Voor het onderhouden of vervangen van uw dak, of voor het opsporen en verhelpen van lekkages, staan onze dakdekkers voor uw klaar.