Dakdekker

De beste dakbedekkingen

Heeft uw dak een renovatie nodig of heeft u nieuwbouwplannen en zoekt u hiervoor een dakdekkersbedrijf dat een dak kan afleveren dat aan alle eisen voldoet? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Dubru. Wij zijn de dakdekker die het beste dak kan afleveren dat niet lekt en waarvan de pannen er niet afwaaien bij de eerste de beste storm. Lees verder wat ons dakdekkersbedrijf allemaal aan kan bieden voor uw dak en wat wij verder nog kunnen leveren naast onze dakdekker werkzaamheden.

Wij gaan voor u het dak op

Bouwbedrijf Dubru heeft er geen enkel probleem mee om voor u het dak op te gaan.
Want een dak moet gewoon goed zijn en daar staat ons dakdekkersbedrijf ook voor. Wij kunnen dakpannen daken leveren met de beste pannen die er te krijgen zijn.

Ons dakdekkersbedrijf levert ook zinken en loden daken voor bedrijven en garages en schuren. Tevens komt onze dakdekker regelmatig bij ons in actie wanneer wij een dakkapel of dakraam geplaatst hebben. Want ook dan zorgen wij ervoor dat er geen druppel water naar binnen komt bij een flinke regenbui.Dus voor een perfect dak ben je bij Bouwbedrijf Dubru aan het juiste adres.

dakdekker

Speciale dakbedekking voor bedrijven

Ons dakdekkersbedrijf levert ook regelmatig dakbedekking voor bedrijven. Meestal zijn dit vlakke of vlak aflopende daken van lood en zink. Ons dakdekkersbedrijf is specialist in het verzorgen van deze daken en wij kunnen deze daken ook voor u onderhouden. Onze dakdekker zorgt ervoor dat het dak goed afwatert en dat er geen lekkages zullen ontstaan met het verstrijken van de jaren.

Meer dan een dakdekker alleen

Ons dakdekkersbedrijf is een onderdeel van ons bouwbedrijf. Dat betekent dat we meer doen dan alleen als dakdekker het dak op gaan. Wel zo gemakkelijk wanneer u nieuwbouw heeft waar meer klussen gedaan moeten worden. Wij verzorgen loodgieterwerk, wij renoveren en plaatsen keukens en badkamers en wij verzorgen top kwaliteit schilderwerk. Daarbij hebben wij ook een eigen werkplaats waar wij deuren, kozijnen en lijstwerk kunnen maken.

Informeer nu naar de mogelijkheden

Zoekt u een dakdekker die uw dak kan renoveren of een nieuw dak kan plaatsen op uw nieuwbouw woning? Neem dan contact op met ons dakdekkersbedrijf. Wij komen graag bij u langs om u te laten zien wat wij allemaal kunnen leveren. Onze dakdekker gaat met alle plezier voor u het dak op en zorgt ervoor dat er geen druppel water binnen komt in uw woning of bedrijf tijdens en flinke Hollandse regenbui.

Neem contact met ons op voor uw klus

Zoekt u een bouwbedrijf dat elke bouwklus voor u kan klaren? Neem dan nu contact op met ons voor de mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om uw project door te nemen en wij geven u dan een hele mooie offerte. Bij ons bent u er altijd van verzekerd dat u de beste vaklieden op bezoek krijgt voor uw klus.