Bouwbedrijf Dubru plaatst nieuwe kozijnen

Breed inzetbare schilders

Een nieuw kleurtje in huis kan wonderen doen voor de uitstraling van uw interieur. Onze schilders zijn experts in het leveren van professioneel schilderwerk, zowel binnen als buiten. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een opvallende nieuwe look, wij kunnen het voor u realiseren.

Onze diensten omvatten onder andere het sausen van wanden en plafonds en het schilderen van al uw houtwerk. We werken met verschillende soorten latex en verf en afwerkingen, en kunnen altijd advies geven over de beste opties voor uw situatie.

Netjes, strak en nauwkeurig

We zorgen ervoor dat ons werk altijd strak en nauwkeurig is, en dat we ons houden aan de afgesproken planning. We begrijpen dat schilderwerk vaak gepaard gaat met overlast en daarom werken we altijd zo schoon en efficiënt mogelijk. We zorgen ervoor dat we alles netjes afdekken en opruimen na afloop, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt.

Vrijstaande woning schilderen

Wilt u uw loodgieterswerk uitbesteden?

Bouwbedrijf Dubru

Een kleine impressie van onze schilders

Hieronder vindt u een kleine impressie van ons werk. Wilt u meer zien of weten? Bekijk dan onze projecten of lees snel verder. U vindt onderaan de pagina nog meer uitgebreide projecten!

Werken met de schilders van Dubru

Onze schilders leveren niet alleen kwalitatief hoogwaardig werk, maar hechten ook veel waarde aan klanttevredenheid. We luisteren naar uw wensen en proberen deze zo goed mogelijk te vertalen naar het schilderwerk. Of het nu gaat om een strakke moderne uitstraling of juist een authentieke sfeer, wij zorgen ervoor dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Naast het sausen van wanden en plafonds en het schilderen van al uw houtwerk, kunnen wij ook andere schilderwerken voor u uitvoeren, zoals het behangen van wanden of het aanbrengen van decoratieve afwerkingen zoals stucwerk. Ook voor het herstellen van beschadigingen aan het saus- en schilderwerk kunt u bij ons terecht.

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en gereedschappen om het beste resultaat te behalen en werken met oog voor detail en precisie. Wij vinden het belangrijk om ons werk zo efficiënt en schoon mogelijk uit te voeren, zodat u weer snel kunt genieten van een fris nieuw interieur.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare schilder, bij ons bent u aan het juiste adres. We bieden een breed scala aan diensten en zorgen altijd voor een professionele en efficiënte aanpak. Of het nu gaat om een klein project of een grotere klus, we staan klaar om uw wensen te vervullen en ervoor te zorgen dat het resultaat precies is zoals u het voor ogen had. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u van dienst kunnen zijn.

ALTIJD DE BESTE PRIJS

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Via onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen graag bij u langs om uw aanvraag te bespreken en de situatie te bekijken. U kunt hieronder aanvinken in welke dienst(en) u geïnteresseerd bent.

Diensten *

Bijlage

Voeg documenten of foto's toe die van toepassing zijn voor uw offerte.

Contactinformatie

Heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust en laat u persoonlijk adviseren door onze specialisten.

Telefoonnummer:
070 – 260 00 37

Openingstijden:
Ma: 7:00 – 17:00
Di: 7:00 – 17:00
Wo: 7:00 – 17:00
Do: 7:00 – 17:00
Vr: 7:00 – 16:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Ons adres:
Ruhr 9
2491 CX
Den Haag
Nederland

lees ook

Onze andere diensten

  • Op zoek naar een vakman voor je timmerwerk? Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerk en kunnen je helpen bij elk project.

  • Onze loodgieters staan graag voor u klaar. Denk hierbij aan het renoveren van uw badkamer, toilet en keuken. Maar ook voor het opsporen en verhelpen van lekkages.

  • Voor het onderhouden of vervangen van uw dak, of voor het opsporen en verhelpen van lekkages, staan onze dakdekkers voor uw klaar.