Bouwbedrijf Dubru

Ontdek de verscheidende loodgieterswerken

Onze loodgieters zorgen er dagelijks voor dat particulieren en bedrijven met veel plezier gebruik kunnen blijven maken van hun woning of bedrijfsruimte. Dit doen wij door preventieve werkzaamheden te verrichten, maar ook door snel te anticiperen wanneer problemen zich voordoen bij bijvoorbeeld een lekkage door stormschade. De allround loodgieters van Bouwbedrijf Dubru kunnen ingezet worden voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Doordat onze loodgieters zijn opgeleid voor het loodgietersvak, bent u ervan verzekerd dat een vakman zich ontfermt over uw aanvraag. Van bovenin op het dak tot onderin in de kruipruimte. Wij informeren u graag over de werkzaamheden waarmee Bouwbedrijf Dubru u kan helpen.

Dakdekkers werkzaamheden

Dakwerk, dakgoten en hemelwaterafvoer

Bouwbedrijf Dubru werkt met allround dakdekkers die daken en hemelwaterafvoer repareren, onderhouden of vernieuwen/installeren. Zo zorgen wij ervoor dat een lekkage bij u wordt voorkomen of snel worden verholpen. Bij ieder type dak, plat of hellend, vervangen wij dakbedekking en dakpannen, repareren wij lekkages en andere beschadigingen, brengen wij isolatie aan en voeren we preventief onderhoud uit om lekkages of andere vormen van schade te voorkomen. Doordat wij gebruik maken van producten van hoge kwaliteit, voldoet iedere vorm van dakbedekking aan de strengste normen en kunnen wij 100% klanttevredenheid garanderen. Door u vooraf goed te laten informeren over de mogelijkheden en de uiteindelijke kosten, weet u snel waar u aan toe bent.

Cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming en warmtepompen

Een storing aan uw cv-ketel of een verwarming laten plaatsen of verplaatsen? Welke werkzaamheden u ook heeft op het gebied van verwarmingen, onze loodgieters zorgen ervoor dat u niet zonder warm water of in een koude woning/bedrijfsruimte komt te zitten. In onze showroom kunnen onze adviseurs u adviseren over de mogelijkheden van een nieuwe cv-ketel, radiator, de aanleg van vloerverwarming of de installatie van een warmtepomp. Volledig afgestemd op uw ruimte en (duurzame) wensen. Heeft u problemen met een bestaande installatie of is er preventief onderhoud nodig? Dan komen onze loodgieters bij u ter plaatse om de situatie te verhelpen of onderhoud te plegen voor het verlengen van de levensduur van uw installatie. Op basis van uw verzoek zorgen onze cv monteurs voor een oplossing die hier perfect op aansluit.

Bouwbedrijf Dubru badkamer

Sanitair, badkamers en toiletten

Bouwbedrijf Dubru is gespecialiseerd in het installeren van sanitair, badkamers en toiletten. Van het plaatsen van een badkamerkraan of -meubel tot aan het compleet renoveren van een badkamer. Waar onze loodgieters zorgen voor alle leidingwerkzaamheden en de installatie van het sanitair, zorgen onze andere vakbekwame collega’s voor de overige werkzaamheden als het slopen van de bestaande kamer en het tegelen en/of stucen van de vloer, wand en plafond. Ieder project behandelen wij met dezelfde zorg. U kunt uw geld tenslotte maar een keer uitgeven. Onze adviseurs voorzien dan ook in een passend advies en kunnen samen met u de gehele badkamer samenstellen en vervolgens installeren of in overleg alleen bepaalde onderdelen. Voornemens om uw badkamer te laten renoveren of delen daarvan als bijvoorbeeld het toilet of de doucheruimte? Lees dan verder en laat u informeren over de mogelijkheden.

Verstoppingen in afvoer en riolering

Er is niets zo vervelend als een verstopte afvoer of riolering. Soms is de verstopping al verholpen met een ontstoppingsmiddel en soms verplaatst dit alleen maar het probleem. De ervaring is dat vroeg of laat de afvoer of riolering professioneel moet worden ontstopt en doorgespoeld. Bouwbedrijf Dubru heeft professionele apparatuur om verstoppingen snel en eenvoudig te verhelpen. Zo kunt u erger voorkomen en weer snel gebruikmaken van uw sanitair. Wanneer het bestaande leidingwerk ervoor zorgt dat de afvoer of riolering verstopt raakt, kunnen wij deze vervangen zodat deze weer voldoet aan de laatste standaarden. Zo bent u ervan verzekerd dat het probleem zich niet weer op korte termijn zal voordoen. Heeft u een spoedverzoek? Onze loodgieters kunnen snel ter plaatse zijn tijdens onze kantoortijden. Twijfelt u over welke oplossing voor uw situatie het beste is? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lopende kraan

Periodiek onderhoud en reparaties

Het onderhouden van uw woning zorgt ervoor dat eventuele problemen in een vroeg stadium worden verholpen. Zo voorkomt u een duurdere reparatie of volledige vervanging waar een eenvoudige reparatie tijdens een periodieke controle dit had kunnen voorkomen. Denk aan het vervangen van de goten van uw woning, reparaties aan het dak of periodiek onderhoud van uw cv-ketel. Bouwbedrijf Dubru kan controles uitvoeren wanneer lekkages optreden en hierop acteren door eenmalig onderhoud uit te voeren of met behulp van een onderhoudscontract cv-ketel jaarlijks controles uit te voeren. Zo zorgen wij ervoor dat u niet zonder warm water komt te zitten precies op het moment dat het niet uitkomt. Onze loodgieters vervangen, repareren en onderhouden uw woning zodat u zorgeloos kunt blijven wonen.

Informatie aanvragen

lees ook

Onze andere diensten

  • Wil je een strakke afwerking van je muren of plafonds? Onze stucadoors zijn specialisten in het stucen van allerlei oppervlakken en leveren topkwaliteit.

  • Op zoek naar een vakman voor je timmerwerk? Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerk en kunnen je helpen bij elk project.

  • Onze loodgieters staan graag voor u klaar. Denk hierbij aan het renoveren van uw badkamer, toilet en keuken. Maar ook voor het opsporen en verhelpen van lekkages.