Badkamer verbouwen

Is uw badkamer toe aan vernieuwing?

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat uw badkamer kan verbouwen, bent u bij bouw & onderhoudsbedrijf Dubru aan het juiste adres. Of u nu alleen een nieuwe douche wilt of een gehele badkamer renovatie, wij kunnen het voor u realiseren. Door de jaren heen hebben we vele klanten tevreden gesteld door hun badkamer te verbouwen. We houden bij elke klus rekening met de wensen van de klant en gaan professioneel en efficiƫnt te werk. Wij zorgen ervoor dat wanneer wij uw badkamer verbouwen of uw badkamer renoveren u hier zo kort mogelijk hinder van ondervind.

Uitgebreide werkzaamheden

Wij zijn als bouw & onderhoudsbedrijf van alle markten thuis en hebben een breed dienstenaanbod. Naast timmerwerkzaamheden kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor schilder- en stucwerk. Tevens verzorgen wij dakbedekking en verschillende loodgieterswerkzaamheden. Elke klus nemen wij even serieus. Of wij nu uw badkamer verbouwen of uw badkamer renoveren. Onze vakmensen pakken alle klussen met evenveel enthousiasme en professionaliteit aan.

_MFC0068

Werkwijze badkamer verbouwen of badkamer renovatie

Bij al onze klussen houden wij rekening met uw wensen en denken we graag met u mee. Betrouwbaarheid, service en een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt van ons professionaliteit en vakmanschap verwachten, ook wanneer wij uw badkamer verbouwen.

Uw badkamer verbouwen? Neem contact op

U wilt uw badkamer verbouwen maar heeft geen idee wat er allemaal mogelijk is. Dan kunnen onze vakmensen u helpen. Voor informatie over de mogelijkheden, deskundig advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contactformulier op deze pagina in of bel voor een afspraak. Ons team staat klaar om uw badkamer te verbouwen of voor een badkamer renovatie.