Bouwbedrijf Dubru

Uw badkamer vakkundig verbouwd

Het verbouwen van badkamers is iets waar Bouwbedrijf Dubru zich in de jaren heeft gespecialiseerd. Doordat wij veel waarde hechten aan vakmanschap hebben wij alle expertises die bij een badkamer verbouwen komen kijken in huis. Van loodgieter tot tegelzetter en van elektricien tot timmerman. Want of het nu gaat om de verbouwing van een bestaande badkamer of het bouwen van een nieuwe badkamer, de verbouwing moet goed gepland worden en kennis van zaken is hierin erg belangrijk. Om de verbouwing van uw badkamer zorgeloos te laten verlopen, wordt er voorafgaand, tijdens en na afloop van de verbouwing duidelijk door ons gecommuniceerd over de planning, voortgang en zorgen wij voor gedegen nazorg. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Wij staan voor kwaliteit, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer en dat tegen een scherpe prijs.

Tegelzetten door tegelzetter

Badkamer laten verbouwen door de vakmannen van Dubru

Het traject van een badkamer verbouwing is er een die ongeveer 2-3 weken duurt. Voorafgaand hieraan gaat het leuke traject van inspiratie opdoen en uitzoeken van materialen en sanitair. Bij Bouwbedrijf Dubru hanteren wij negen stappen die vrijwel altijd worden doorlopen. Iedere stap kan vervolgens weer uiteen worden gezet in meerdere kleine stappen

 1. Vaststellen nieuwe indeling badkamer
 2. Slopen van de bestaande badkamer
 3. Uithakken vloer bij inloopdouche
 4. Verleggen leidingwerk
 5. Verplaatsen van de elektra
 6. Tegelen of stucen wanden
 7. Vloertegels of gietvloer leggen
 8. Kitten en afdichten van kieren en naden
 9. Monteren van sanitair en verwarming

Samen met u kijken wij naar waar wij kunnen ondersteunen. Zijn er bepaalde werkzaamheden die u zelf kunt doen, dan kunnen wij hierin adviseren. Doordat wij voor iedere expertise een vakman in huis hebben, kunnen wij ook het gehele traject van A tot Z voor u uit handen nemen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het afvoeren van sloopwerk of gevaarlijke situaties qua elektra en water. Een betrouwbare en betaalbare partner die zorgt voor 100% klanttevredenheid vindt u in Bouwbedrijf Dubru.

Badkamer installeren

Of het nu een badkamer renovatie of een badkamer verbouwing betreft, wanneer de ruimte volledig klaar is gemaakt voor installatie is het tijd om alle elementen samen te laten komen tot een strak eindresultaat. Op basis van volgorde zal het plafond worden gestuct of geschilderd, de wanden en vloeren getegeld en/of gestuct, de volledige ruimte gevoegd en afgekit om uiteindelijk het sanitair te installeren en de laatste kitwerkzaamheden te verrichten. Een gedegen planning is belangrijk om de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen zodat u de nieuwe badkamer snel weer kunt gaan gebruiken. Bouwbedrijf Dubru zorgt ervoor dat alle onderdelen elkaar goed opvolgen en zetten de juiste vakman in die gespecialiseerd is in zijn of haar onderdeel. Zo bent u ervan verzekerd dat wij exact weten wanneer welke werkzaamheden moeten plaatsvinden en u niet onnodig lang hoeft te wachten. Is stap 1 t/m 5 bij u reeds afgerond en zoekt u alleen een installateur voor uw badkamer? Ontdek dan meer over de mogelijkheden voor het laten installeren van uw badkamer.

Badkamer afwerken en kitten
Wat komt er bij een nieuwe badkamer kijken

Badkamer verbouwen kosten

De kosten voor het verbouwen van de badkamer kunnen erg uiteenlopen. Dit ligt vooral aan de grootte van de badkamer en de mate van luxe die u erin wilt verwerken. Denk aan de tegels en het sanitair. Bij een grotere badkamer zijn het aantal gebruikte tegels logischerwijze hoger dan bij een kleinere badkamer. En kiest u voor een simpele douchecabine of inloopdouche in uw badkamer, dan zullen de kosten lager uitvallen dan wanneer u kiest voor een infrarood douche of een ligbad én een douche. Bij een grotere badkamer zijn er dus meer mogelijkheden qua sanitair, zoals het bovengenoemde ligbad. Er kan qua ruimte makkelijker gekozen worden voor bijvoorbeeld twee aparte spoelbakken met een mooie langwerpige spiegel. Kleine badkamer verbouwen kosten vallen dus veelal lager uit omdat het hier juist gaat om het effectief gebruik van de ruimte met voldoende opbergmogelijkheden en goed kleurgebruik om zo de ruimte optisch groter te laten lijken. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom helpen wij u graag bij het in kaart brengen van de opties op basis van uw wensen.

Liggen de kosten voor het volledig verbouwen van de badkamer op dit moment buiten uw budget? Kijk dan of bepaalde delen van de badkamer vernieuwd kunnen worden. Misschien is het tegelwerk en de gootsteen aan vervanging toe, maar is de rest van het sanitair nog in goede staat. Of wilt u alleen aan de slag met het toilet of de douche? Ook hiervoor kunt u terecht bij ons. Wij denken graag in oplossingen. Zorgeloos wonen begint bij Bouwbedrijf Dubru.

Wilt u uw loodgieterswerk uitbesteden?

Bouwbedrijf Dubru

Een impressie van onze werkzaamheden

Wilt u meer zien of weten? Bekijk dan onze projecten of lees snel verder. U vindt onderaan de pagina nog meer informatie over onze andere werkzaamheden!

Toiletverbouwing of douche: klein maar impactvol

Laat uw budget het niet toe om een volledige badkamer te verbouwen, maar zou u toch graag aan de slag willen met het vernieuwen van die oude toiletpot op de grond of die lelijke douchebak met douchedeur? Dan is een toilet verbouwing of douche verbouwing zeker een realistische optie. Door relatief lage kosten in vergelijking met een verbouwing van een badkamer, kunt u al een geheel nieuwe ruimte voor uzelf creëren. Houd bij een inbouwtoilet echter wel rekening met het inbouwframe dat ervoor zorgt dat het toilet iets naar voren komt en de ruimte daardoor optisch iets kleiner kan lijken. Echter biedt de ombouw wel weer ruimte om spullen op te zetten als toiletrollen of luchtverfrissers. Een ander bijkomend voordeel is dat u met het verbouwen van toilet of douche ook direct voor de toepassing van slimmere en waterbesparende producten in uw woning kunt kiezen wat weer voordeel op de lange termijn brengt. Wilt u advies bij wat het beste aansluit op uw situatie? Laat Bouwbedrijf Dubru u helpen. Onze expertise reikt zich verder dan de kleinste kamertjes.

Toilet verbouwen

Informatie aanvragen

lees ook

Onze andere diensten

 • Bestaand metselwerk onderhouden of nieuwe gevels of tuinmuren metselen, onze metselaars hebben de juiste expertise om het werk tot in de puntjes voor u uit te voeren.

 • Wil je een strakke afwerking van je muren of plafonds? Onze stucadoors zijn specialisten in het stucen van allerlei oppervlakken en leveren topkwaliteit.

 • Op zoek naar een vakman voor je timmerwerk? Onze timmermannen zijn gespecialiseerd in allerlei soorten timmerwerk en kunnen je helpen bij elk project.