Badkamer

Is uw badkamer aan vernieuwing toe?

Wij hebben inmiddels heel veel mooie badkamers afgeleverd. Zoals u misschien is opgevallen voeren wij veel werk uit in de regio van Leidschendam Voorburg en hebben hier een goede naam opgebouwd door vele badkamers naar tevredenheid op te leveren.

Uitgebreid advies

Als u door ons uw badkamer wilt laten renoveren denken wij van A t/m Z met u mee. Wij nemen de tijd om de indeling van uw badkamer met u door te nemen. Ook kunnen wij u adviseren over de soort tegels op de wanden en vloeren. Tevens is het belangrijk om te denken aan een goede verlichting in het plafond. De uiteindelijke plaats van spots geven veel toevoeging aan de sfeer.

Zoekt u een expert om u badkamer te renoveren

Wilt u een mooie inloopdouche met een drain, zodat u gemakkelijk de douche in loopt? Of een mooi bad wat volledig aan uw wensen voldoet? Neemt dan contact op met onze expert. Deze komt graag langs om al uw wensen voor uw badkamer te bespreken. Ook kunnen wij indien gewenst uw toilet renoveren of een mooie toilet in uw badkamer plaatsen. Er bestaan diverse designtoiletten die niet storen in een mooie badkamer. Wilt u advies over wat voor douche het beste bij uw nieuwe badkamer past, dan denken wij graag met u mee.

Uitgebreide offerte

Bouwbedrijf Dubru levert altijd een uitgebreide offerte op maat, waardoor u precies weet waar u aan toe bent met een vaste prijs. Hierna nemen wij de graag de tijd om de offerte met u door te nemen.

Wij denken met u mee over de indeling van uw badkamer en geven u advies over de spotjes, ventilatie, nisjes, wel of geen inloopdouche etc.

Gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring.

Bouwbedrijf Dubru heeft al tientallen badkamers in Leidschendam Voorburg naar grote tevredenheid van onze klanten gerenoveerd. Indien gewenst plaatsen wij voor u een tijdelijke douche zodat u tijdens de renovatie gewoon nog kan blijven douchen.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor uw badkamer neem dan vrijblijvend contact op via 070 260 0037 of vul ons contactformulier in. Ook kunt u ons mailen opĀ info@bouwbedrijfdubru.nl