Badkamer

Is uw badkamer aan vernieuwing toe?

wij hebben heel veel mooie badkamers afgeleverd. Zoals u misschien is opgevallen rijden wij veel rond in deze regio en hebben hier een goede naam op gebouwd door vele badkamers naar tevredenheid op te leveren.

Uitgebreid advies en een bedrijf wat de tijd neemt voor u.

Als u bij ons de badkamer wilt laten renoveren denken wij van A t/m Z met u mee. Wij nemen de tijd om de indeling van de badkamer met u door te nemen. Ook kunnen wij u adviseren over de soort tegels op de wanden en vloeren. Ook is het belangrijk om te denken aan een goede verlichting in het plafond. De uiteindelijke plaats van spots geven veel toevoeging aan de sfeer.

Zoekt u een echte expert om u badkamer te renoveren

Wilt u een mooi inloopdouche met een drain zodat u gemakkelijk de douche inloopt of een mooi bad wat volledig aan u wensen voldoet neemt u dan contact op met onze expert. Onze expert komt graag langs om al u wensen voor u badkamer te bespreken. Ook kunnen wij indien gewenst u toilet renoveren of een mooie toilet in u badkamer plaatsen. Er bestaan diverse design toiletten die niet storen in een mooi badkamer. Wilt u advies over wat voor douche het beste bij uw nieuwe badkamer past dan denken wij graag met u mee.

Wij leveren u een complete offerte voor uw badkamer.

Bouwbedrijf Dubru levert altijd een uitgebreide offerte op maat. Waardoor u precies weet waar u aan toe bent met een vaste prijs.

Gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring.

Bouwbedrijf Dubru heeft al tientallen badkamers in Leidschendam verbouwd naar grote tevredenheid van onze klanten gerenoveerd. Indien gewenst plaatsen wij voor u een tijdelijk douche zodat u tijdens de renovatie gewoon nog kan blijven douchen.

Wilt u met ons de mogelijkheden bespreken neem dan contact met ons op

Wilt u uw badkamer vervangen neemt u dan vrijblijvend contact op met 070 260 0037 of vul ons contactformulier in. Ook kunt u ons mailen op info@bouwbedrijfdubru.nl