Kozijnen

De specialist in kozijnen, ramen en deuren

Welkom bij Bouwbedrijf Dubru, uw specialist op het gebied van kozijnen, ramen en deuren in Voorburg, Leidschendam en regio. Indien uw woning aan een opknapbeurt toe is, dan mag u natuurlijk niet vergeten om de raamkozijnen te controleren. Gaat u in een nieuw huis wonen en zijn de kozijnen inmiddels verrot? Wij helpen u bij het vervangen en vervaardigen van nieuwe raamkozijnen. Dankzij onze vele jaren aan ervaring hebben wij een fantastische service ontwikkeld met een nadruk op kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zo hebben wij persoonlijke aandacht voor uw problemen en luisteren wij altijd naar uw wensen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Geniet van onze uiteenlopende ervaring

U kunt bij ons terecht voor allerlei diensten die te maken hebben met bouw en onderhoud. Zo verzorgen wij niet alleen uw timmerwerk, maar ook uw stukwerk, renovatiewerk, dakwerk, installatiewerk en nog veel meer. Hiertoe behoren natuurlijk ook de kozijnen. Maar wij kunnen uw raamkozijnen niet alleen controleren en vervangen indien dit nodig is. Wij verzorgen direct het hele pakket indien u dit wenst. Zo vervaardigen wij zelf een nieuw kozijn met ons professionele timmerwerk en plaatsen wij dit in uw woning. Vervolgens kunnen wij het geheel mooi afdekken met ons geprezen stukwerk en schilderwerk en indien er leidingen of verwarmingen in de buurt zijn van het kozijn dan kunnen wij deze ook onder handen nemen. Zo kunt u optimaal profiteren van onze ruime ervaring die veel verder gaat dan slechts het vervangen van kozijnen.

Garantie op kozijnen

Wij staan bekend om onze professionele werkwijze. Zo bieden wij garantie op alle kozijnen die wij leveren en de werkzaamheden die wij hiervoor verrichten. U kunt dus gerust zijn dat het vakwerk betreft. Ook werken wij alleen maar samen met andere gerenommeerde bedrijven.

Wij bieden u een vast aanspreekpunt wat u veel moeite en ergernis zal besparen en wij houden rekening met uw wensen en beantwoorden geduldig uw vragen. Aan ons heeft u dus een uiterst klantvriendelijke en professionele aannemer die ervoor zorgt dat uw kozijnen precies zo zijn zoals u ze het liefst wilt hebben.

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze werkwijze en over de kozijnen die wij leveren? Neem gerust een kijkje op onze website of vraag het aan onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen u graag aan een offerte en bieden u deskundig advies wanneer u dat wenst. Neem vandaag nog contact op voor een nette offerte op maat.