Uitbouw woning

Meer woning voor een voordelige prijs bij Dubru

Wilt u meer ruimte in uw woning creëren? Een uitbouw aan uw woning is dan de perfecte oplossing. Er zijn verschillende redenen waarom mensen overgaan tot een uitbouw woning. De meest voorkomende reden is toch echter wel dat men extra woonruimte wil creëren of meer leefruimte in een bestaande woning bijbouwen door de woonkamer uit te breiden. Het prettige resultaat is dat men dan niet hoeft te verhuizen en toch groter woont. Is een uitbouw voor u ook de oplossing? Neem dan contact op met de vakmensen van Dubru. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van een uitbouw woning.

Uitbouw op alle plekken mogelijk

Een uitbouw is ideaal om extra ruimte te creëren voor een nieuwe en ruimere keuken of badkamer. Maar gewoon het vergroten van uw leefruimte levert u extra woongenot op. De uitbouw aan een woning kunt u op alle mogelijke plekken laten uitvoeren. Dat kan dus zijn een uitbouw aan een tussenwoning, hoekwoning of vrijstaande woning. Bij elk type woning is een uitbouw mogelijk. Dit kan dan zowel aan de voorzijde, achterkant of zelfs aan de zijkant van het woonhuis.

Uitbouw woning met of zonder vergunning?

Wanneer u een uitbouw aan uw woning aan de achterkant laat bouwen, kan dat zonder vergunning. Het is toegestaan om zonder vergunning een uitbouw te realiseren van 4 meter. Uw woning mag dan geen monument zijn. Wilt u een ander soort aanbouw laten maken? Informeer dan bij de specialisten van Dubru wanneer een vergunning nodig is. En heeft u dan toch een bouwvergunning nodig? Wij regelen het voor u!

dubru-verbouw

Wij verrichten alle denkbare werkzaamheden

Alles wat in de uitbouw gerealiseerd moet worden, kunt u gerust aan ons overlaten. Ons bouwbedrijf verzorgt ook loodgieterswerk, schilderwerk, stukadoorswerk en tegelwerk. Wij renoveren badkamers, keukens, betegelen uw badkamer en keuken, verzorgen dakbedekking en plaatsen dakramen en dakkapellen. Voor alle denkbare werkzaamheden hebben wij bij Dubru een vakman klaar staan. En omdat wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren, bent u natuurlijk altijd voordeliger uit.

Neem direct contact op!

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een uitbouw door Bouwbedrijf Dubru? Of over het eventueel aanvragen van een vergunning voor een uitbouw aan uw woning? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en sturen u een vrijblijvende offerte met daarin de materiaalkeuze, het kostenplaatje, het verwachte aantal uren en de afwerking van de aan- of uitbouw. Dan weet u precies wat u kan en mag verwachten van Dubru.