Renovatie

Voor al uw renovatiewerk aan uw woning

Woont u in de buurt van Den Haag en is uw huis toe aan een grondige renovatie? Hebt u onlangs een nieuwe woning aangeschaft maar is de voorgevel stevig beschadigd en zoekt u een professioneel bedrijf dat de gevelrenovatie voor u onder handen kunt nemen? Hebt u simpelweg wat vragen of bent u op zoek naar een vrijblijvende offerte op het gebied van gevelrenovatie? In al deze gevallen bent u bij Onderhoudsbedrijf Dubru aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Voorburg met vele jaren aan ervaring in de bouw en renovatie van woningen en kantoren. U kunt ons inschakelen voor particulieren en zakelijke projecten en geen enkel idee is ons te dol. Vraag het ons zelf maar!

Renovatie woning

Onderhoud van uw huis is van groot belang. Eens in de zoveel tijd moet u een grondige renovatie inplannen om verval te voorkomen. Dit kan namelijk hoog in de kosten lopen en zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen. Wanneer uw gevel bijvoorbeeld niet goed isoleert, kan er veel warmte ontsnappen en bent u erg veel geld kwijt om uw huis op temperatuur te houden. Een simpele gevelrenovatie kan dit probleem zonder veel moeite voorkomen. Ook kunnen wij u helpen door middel van een gevelrenovatie om uw woning een frisser en mooier uiterlijk te geven. Uiteindelijk is uw gevel natuurlijk het aangezicht en het visitekaartje van uw huis en het is daarom belangrijk om dit door middel van renovatie in orde te houden.

IMG_0894

Bekijk de voordelen

Kiest u voor ons onderhoudsbedrijf, dan kiest u voor kwaliteit. Gevelrenovatie, maar ook leidingen, stucwerk en timmerwerk kunnen wij allemaal voor u verzorgen. U vertelt ons simpelweg wat u in gedachten heeft en wij zorgen er samen met onze gerenommeerde partners in de renovatie voor dat uw wensen uit zullen komen. Wij garanderen u kwaliteit in al onze diensten en producten en gedurende de renovatie behoudt u één vast aanspreekpunt.

Zo kunnen wij uw gevelrenovatie zo snel en zorgvuldig mogelijk afronden en bent u achteraf net zo tevreden met het resultaat als de vele honderden klanten die u voorgingen.

Vraag een offerte aan!

Wilt u meer weten over onze gevelrenovatie of ons werk betreft renovatie in het algemeen? Op de website vindt u meer informatie. Ook kunt u op deze manier contact opnemen en een vrijblijvende offerte voor een persoonlijke gevelrenovatie aanvragen. Daarnaast vertellen onze vriendelijke medewerkers u graag meer over ons werk op het gebied van renovatie en hoe wij u van dienst kunnen zijn.