Lekkage

Laat uw lekkage snel opsporen en verhelpen

Is er in uw woning of bedrijfspand waterschade aanwezig? Er bestaat een grote kans dat u dan last heeft van een lekkage. Een lekkage kan grote schade opleveren aan uw pand, daarom is het van belang om deze snel te laten opsporen en verhelpen door een ervaren loodgieter. Door een loodgieter van Bouwbedrijf Dubru in te schakelen, bent u ervan verzekerd dat geen druppel water uw woning meer binnenkomt. Via het formulier hier op de site komt u snel met ons in contact!

Meest voorkomende lekkages

Het opsporen van een lekkage kost meer tijd dan het verhelpen ervan. Gelukkig zijn de specialisten van Bouwbedrijf Dubru gespecialiseerd in het opsporen van lekkages! De meeste lekkages ontstaan:

  • In de badkamer
  • Op een plat dak
  • In de kelder
  • Bij de douche
  • Bij de wasmachine
  • Door vloerverwarming
  • Door de airconditioning
  • Rondom de centrale verwarming

Een lekkage kan voor grote problemen zorgen, daarom is het van groot belang dat u bij de eerste tekenen van een lekkage snel een loodgieter van Bouwbedrijf Dubru inschakelt die de lekkage kan opsporen en verhelpen. Wilt u ons inschakelen om uw lekkage te verhelpen? Neem dan vandaag nog contact op met Bouwbedrijf Dubru!

Lekkage reparatie door bouwbedrijf Dubru

Vooral uw dak heeft veel te lijden dankzij het weer in Nederland. Heeft u bij u thuis een daklekkage of een andere lekkage ontdekt? Dan komt Bouwbedrijf Dubru graag bij u langs met speciale apparatuur om het lek mee op te sporen. Vervolgens repareren wij uw lek tegen een scherpe prijs. Bij ons betaalt u nooit te veel, dat is waar wij voor staan bij Bouwbedrijf Dubru. Om nieuwe lekkages in de toekomst te voorkomen, raden wij u aan om uw dak regelmatig te laten inspecteren. Deze inspectie voeren wij graag voor u uit. Wacht dus niet te lang wanneer u een lek hebt ontdekt en bel snel naar bouwbedrijf Dubru!

Contact met Bouwbedrijf Dubru

Wilt u de loodgieter van Bouwbedrijf Dubru inschakelen omdat u in uw pand een lekkage heeft ontdekt? Of bent u benieuwd naar onze scherpe tarieven? Neem voor al uw vragen gerust contact met ons op! Dit doet u door een bericht voor ons achter te laten via het formulier hier op de site, wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk. Heeft u liever telefonisch contact? Bel dan naar: 070-2600037. Laat veilig en snel uw lekkage opsporen en verhelpen door Bouwbedrijf Dubru.