Installateur

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Welkom bij Bouwbedrijf Dubru, uw gespecialiseerde installateur. Wij helpen u met al uw installaties en gerelateerd werk. Maar waar een doorsnee installatiebedrijf ophoudt, gaan wij nog een stapje verder. Als allround bouwbedrijf kunnen wij u namelijk helpen met allerlei diensten en een uitstekende combinatie daarvan. Wat dacht u bijvoorbeeld van ons werk als stucadoor, aannemer, renovatiebedrijf, en dakdekkerbedrijf? U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen u er wel mee helpen en anders kunnen wij u altijd nog professioneel en vrijblijvend advies aanbieden als installateur. Voor een persoonlijke offerte kunt u het beste even contact opnemen met ons behulpzame personeel en uw thuissituatie voorleggen aan ons installatiebedrijf.

Allround Installateur

De term installateur is een verzamelnaam voor een groot aantal diensten en werkzaamheden op het gebied van installatie. Hieronder hebben wij een aantal categorieën binnen de installatietechniek op een rijtje gezet waarmee wij u kunnen helpen als professionele installateur:

  • keukeninbouw, -verbouw
  • badkamerinstallatie
  • installatie gashaarden

Dit zijn allemaal zeer verschillende vakgebieden, maar u kunt bij ons terecht voor al deze vakken. Binnen de categorieën vallen dan ook weer een heleboel verscheidene werkzaamheden. Onder elektrotechnische installatie kunt u bijvoorbeeld denken aan verlichting installatie, bliksembeveiliging installatie, en ICT installatie. Als installatiebedrijf zijn wij u graag van dienst bij de installatie die u wenst. Wij kunnen u bovendien helpen met advies indien u niet zeker bent wat het nu precies is dat u nodig hebt. Onze ervaren installateur neemt al uw twijfels weg!

31-Verbouwen1-1024x682

Ontdek onze effectieve aanpak

Ons bedrijf staat voor klantgerichtheid en kwaliteit. Wij geloven in een goede samenwerking tussen klant en installateur en wij moedigen u dan ook aan om eerst eens even contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Als wij precies weten wat u van ons verwacht als installatiebedrijf, kunnen wij plannen gaan maken die bij uw wensen passen. Zodra u akkoord gaat met de plannen die wij voor u hebben gemaakt, gaan wij aan de slag en zo kunnen we zo efficiënt mogelijk onze installateur bij u aan het werk zetten. Bovendien staat ons installatiebedrijf garant voor de kwaliteit van al het geleverde werk en producten.

Vraag het ons!

Hebt u interesse in onze werkzaamheden als installatiebedrijf of wilt u graag weten wat een installateur nu precies doet? Neem gerust even contact op en vraag het aan de vriendelijke medewerkers van ons installatiebedrijf. Zij leggen u met plezier uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen als installateur.