Dakopbouw

Bouwbedrijf Dubru voor uw dakopbouw

Heeft u te weinig ruimte in huis? De meeste mensen denken dan direct aan verhuizen. Dat is niet nodig als u weet dat u met een dakopbouw op uw woning of garage in Voorburg zo’n 30% meer ruimte creëert. Een dakopbouw wordt geplaatst op een plat dak en is niet te verwarren met een dakkapel. Er wordt namelijk een compleet nieuwe verdieping op uw woning of garage gebouwd. Bouwbedrijf Dubru bouwt de dakopbouw in Voorburg voor uw woning. Neem direct contact met ons op voor meer informatie of een offerte voor de bouw van een dakopbouw.

Wat is een dakopbouw?

Een dakopbouw of optopping op uw dak kan in verschillende vormen. De meest bekende opbouw is de dakkapel. Maar ook een compleet nieuwe verdieping of een enkele kamer op een huis valt onder de noemer dakopbouw. Een dakopbouw in Voorburg op uw bestaande of nieuwbouwwoning is ideaal als u behoefte heeft aan meer ruimte, maar daarbij niet de ruimte in uw tuin wilt opofferen. Een extra verdieping op uw woning of garage zorgt ervoor dat er bijvoorbeeld een nieuwe zolder of slaapkamer ontstaat. Dus of u nu in Voorburg aan de Rozentuin, Tulpentuin of Klaverweide woont, voor iedereen kan een dakopbouw in Voorburg interessant zijn.

Vergunning nodig?

Voor het bouwen van een extra woonlaag is altijd een vergunning van de gemeente nodig. Bij Bouwbedrijf Dubru hebben wij veel ervaring met het aanvragen van vergunningen. Wij kennen de procedures in de gemeente Voorburg en weten in welke gevallen de vergunningaanvraag voor een dakopbouw in Voorburg goedgekeurd wordt. Daarnaast is het belangrijk dat de constructie van uw woning een opbouw toestaat. Ook dat onderzoeken wij voor u.

dakopbouw voorburg

Casco of complete afwerking dakopbouw

Bij het plaatsen van een dakopbouw in Voorburg kunt u kiezen voor een casco afwerking of een complete afwerking. Bij een casco oplevering staan de wanden van de opbouw en zitten de kozijnen erin. Als u kiest voor een complete afwerking in de dakopbouw in Voorburg leggen we ook het elektra, het water en de vloeren aan. U kunt er ook voor kiezen om een aantal afwerkingen zelf te doen. Hoe meer u zelf doet, hoe voordeliger dat voor u is. Wilt u meer weten over de kosten van een dakopbouw? Neem dan contact op voor advies op maat.

Neem contact met ons op

Met een dakopbouw voor uw woning in Voorburg creëert u meer ruimte en daarmee ook meer waarde aan uw woning. Vindt u dat interessant en wil u meer weten over een dakopbouw voor uw huis? Of wilt u weten of een dakopbouw voor u haalbaar is wat betreft de omgevingsvergunning bij de gemeente? Bel dan met 070-260 00 37 of mail naar: info@bouwbedrijfdubru.nl. Voor een dakopbouw in Voorburg aan de Rozentuin, Tulpentuin of Klaverweide belt u Bouwbedrijf Dubru.