Bouwbedrijf

Eigen werkplaats voor houtproducten

Wij hebben een eigen werkplaats waar wij alle denkbare producten van hout kunnen maken. Heeft u nieuwe kozijnen nodig en gaat u slechts voor de allerbeste kwaliteit? Laat ons bouwbedrijf uw kozijnen dan maken. In onze werkplaats kunnen wij ook radiator behuizingen, wandkasten, deuren en lijstwerk maken. Met ons houtwerk bent u verzekerd van een prachtig product dat aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Een bouwbedrijf in hart en nieren

Heeft u een klus voor uw woning en zoekt u hiervoor een bouwbedrijf dat allround klussen voor u kan verzorgen zoals het renoveren van uw badkamer, het aanleggen van een waterleiding of het plaatsen van een dakkapel? Neem dan contact op met Bouw & Onderhoudsbedrijf Dubru. Wij zijn een allround bouwbedrijf met hart voor het vak en draaien voor geen enkele klus onze hand om. Wij hebben altijd een vakman voor u klaarstaan die de klus professioneel kan uitvoeren. Lees verder over onze mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op wanneer u vragen heeft.

den haag

Wij klaren elke denkbare klus

Bouw & Onderhoudsbedrijf Dubru klaart elke bouwklus die denkbaar is. En dat doen we niet zomaar. Wij gebruiken voor elke klus de beste vaklieden die met hart voor het vak een stukje werk afleveren waar ze trots op zijn. Want niets is leuker voor een bouwvakker wanneer deze kan zeggen dat die éne dakkapel die zo in het oog springt in de buurt door hem gemaakt is. Daarom staat bij ons vooral liefde voor het vak hoog in het vaandel. Maak gebruik van ons enthousiasme door ons als bouwbedrijf in te schakelen voor uw klus.

Alle denkbare werkzaamheden

Wij voeren vrijwel alle werkzaamheden uit voor uw woning en bedrijf. Ons bouwbedrijf verzorgt loodgieterwerk, schilderwerk, stucadoorswerk en tegelwerk. Wij renoveren badkamers, keukens, betegelen uw badkamer en keuken, verzorgen dakbedekking en plaatsen dakramen en dakkapellen. Tevens kunnen wij alle loodgieter werkzaamheden uitvoeren zoals het aanleggen van water en CV leidingwerken en het installeren van sanitair. U kunt het zo gek niet bedenken of ons bouwbedrijf heeft de vakman voor u klaar staan.

Neem contact met ons op voor uw klus

Zoekt u een bouwbedrijf dat elke bouwklus voor u kan klaren? Neem dan nu contact op met ons voor de mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om uw project door te nemen en wij geven u dan een hele mooie offerte. Bij ons bent u er altijd van verzekerd dat u de beste vaklieden op bezoek krijgt voor uw klus.