gastenboek Bekijk hieronder een aantal recensies en ontdek wat mensen van ons bedrijf en onze diensten vinden. Geef ook gerust uw mening en plaats een bericht!

9 Reacties op Recensies
 1. Dit is een goed en betrouwbaar bedrijf. Offertes zijn heel netjes en overzichtelijk. Ze hebben onze kozijnen vervangen waar we erg blij mee zijn.

 2. Berkel en Rodenrijs donderdag 18-01-2018.
  De storm heeft het dak van ons huis en de buren op straat neergelegd. Een zeer grote ravage op straat. Via 112 de brandweer gebeld en direct daarna mijn verzekering ingeschakeld. Zij hebben via CDrepair de firma Dubru ingeschakeld.
  Ik kreeg korte tijd later een mail met afspraakbevestiging van Dubru dat zij de volgende dag een noodreparatie gingen aanbrengen. Volgens afspraak stonden ze bij ons voor de deur en hebben direct een noodreparatie uitgevoerd, bij mij maar ook bij mijn buren. Wat een vakmannen zijn dat. Met tekst en uitleg wat er nu gaat gebeuren en hoe de definitieve reparatie met nieuwe isolatie daklichten enz. en alles wat er veranderd en verbeterd kan en moet worden. Werkelijk SUPER. Wij hebben er heel veel vertrouwen in dat de definitieve reparatie ook vakbekwaam zal worden uitgevoerd. DUBRU bedankt voor de geweldige service en we willen graag dat dezelfde 3 mannen de definitieve reparatie gaan uitvoeren.
  Nogmaals dank, Jan, Henk, Bep en Eric

 3. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf Dubru.

  Wat ik helemaal waardeer is dat ik per ongeluk de verkeerde factuur had overgemaakt en dat het verschil dat ik daardoor te weinig had betaald aan mij werd kwijtgescholden.
  Het doet mij goed dat er nog vriendelijke en kundige mensen bestaan. Mocht ik in de toekomst een klus hebben dan zal ik het bedrijf Dubru zeker benaderen.

 4. Super leuk bedrijf!! Heeft moderne ideeen!!

  Prettige personen om mee samen te werken. Reageren snel en veranderingen pakken ze keurig op.

  Dubru heeft ons gehele huis prachtig gerenoveerd.

  Groet,

  Richard

 5. Heel fijn bedrijf.

  Kwamen zeer snel om lekkage te verhelpen.

  Toen bleek dat het hele dak vernieuwd moest worden.
  Dit is zeer vakkundig en snel gedaan.

  Sander is echt vakman, zelfs toen hij koorts had kwam hij nog

  zeker aan te bevelen

 6. Dag Stefanie,

  De afhandeling van de lekkage heeft mij aangenaam verrast.
  Correct en adequaat handelen zonder morren.
  Een verademing.
  En nu maar hopen dat het toch al niet goede dak het weer een tijdje uithoudt.

  met vriendelijke groet,

  George van Leusden

 7. Erg tevreden over de service van Dubru. Gat in onze voordeur is uiterst zorgvuldig gerepareerd en de communicatie verliep uitstekend. Wij konden daarom een paar dagen later met een gerust gevoel op vakantie.

 8. In 2014 lekkage gehad in de keuken, door de verzekeraar /assurantiekantoor een aannemer toegewezen gekregen. Het was een verschrikking want ze waren onzorgvuldig en nalatig met het inspecteren van de schade. Daarnaast had degene die de schade kwam opnemen een ‘hautaine houding’! Klant/cliënt ‘dient maar te slikken’ en waarneming van klant / cliënt telde niet mee! Het duurde heel lang voordat ze aan de slag gingen, telkens werden ze weggeroepen voor een andere klus. Ook de bestelling van materialen liep vertraging op, erger nog: ze communiceerden niet over de vertraging! Al met al had ik bijna 1 jaar in de troep /rommel gezeten. KORTOM: zeer ontevreden over de toegewezen aannemer, had zelf naar een andere aannemer gezocht en stuitte op Dubru. Recensies waren positief en tevreden over hen. Dubru aan de verzekeraar voorgesteld om de reparatie over te nemen en voort te zetten. Ik kan alleen maar lovend over Dubru zijn. Zij (Bas en collega’s) hadden de reparatie zorgvuldig, keurig, snel en klantvriendelijk uitgevoerd. Ze communiceerden goed, ook bij evt vertragingen.
  Onlangs weer een lekkage gehad in de slaapkamer, onmiddellijk Dubru ingeschakeld. Communicatie (met Mark Morison) ging zoals vorige keren goed (ook als ze even de tijd nodig hebben)! Ben nu in afwachting van de offerte. Dit bedrijf is echt een aanbeveling!

 9. Aanrader voor iedereen die een goed bouw/ onderhoudsbedrijf nodig heeft. Dakkapel gerenoveerd volgens goed voorbereid plan; uitgevoerd door zeer nette vakkundige werkers. Heel tevreden met het mooie resultaat.


[top]

Laat een Reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The gentle and results mode it! I on. The all viagra for sale cheap doesn't hair like not, the properly. I drops to my.